in ,

Zeus, Poseidon ve Dahası… “Percy Jackson and the Olympians” Dizisinden Karakter Posterleri Yayınlandı

Percy Jackson and the Olympians dizisi için yeni karakter posterleri paylaşıldı. Rick Riordan’ın mitolojiden ilham alan roman serisinin yeni uyarlaması Disney Plus’ta yayınlanacak.

Percy Jackson and the Olympians Dizisi Karakter Posterleri
- Reklam -
- Reklam -

Percy Jackson and the Olympians dizisi ufukta gözükmeye başladı. Disney Plus ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan yapımdan yeni karakter posterleri yayınlandı.

Dünya çapında 30’dan fazla ülkede yayımlanan ve Türkçeye Percy Jackson ve Olimposlular adıyla kazandırılan Rick Riordan serisi yeni bir uyarlamaya kavuşuyor.

Klasik Yunan mitolojisini günümüzde geçen yeni bir kurguya taşıyan serinin ilk iki kitabı (Şimşek Hırsızı ve Canavarlar Denizi) 20th Century Fox imzasıyla 2010 ve 2013’te perdeye taşınmıştı. Olumsuz eleştiriler alan serinin devamı o dönem için gelmemişti. Ardından Fox’un Disney’e satılmasıyla serinin hakları el değiştirmiş ve Percy Jackson yeni bir adaptasyon şansı yakalamıştı.

- Reklam -

Lance Reddick - Zeus - Percy Jackson Dizisi

Zeus – Lance Reddick

Riordan’ın filmlerin aksine daha fazla işin içinde bulunduğu dizi uyarlamasında Percy, Annabeth ve Grover karakterleri sırasıyla Walker Scobell, Leah Jeffries ve Aryan Simhadri isimleri tarafından canlandırılıyor.

Percy Jackson and the Olympian Karakter Posterleri Yayınlandı

Disney Plus ekranlarında izleyicilerle buluşacak dizide geri sayım devam ederken Disney’den karakterlere yeni bir bakış imkânı sağlayan posterler geldi.

Yeni posterlerde Zeus rolünde Lance Reddick, Percy’nin babası Poseidon rolünde Toby Stephens, Hades rolünde Jay Duplass ve Ares rolünde Adam Copeland yer alıyor.

Percy Jackson and the Olympians Karakterleri 2

Chiron – Glynn Turman / Ares – Adam Copeland

Ayrıca Dionysus nam-ı diğer Bay D rolünde Jason Mantzoukas, Chiron nam-ı diğer Bay Brunner rolünde Glynn Turman Luke Castellan rolünde Charlie Bushnell ve Clarisse La Rue rolünde Dior Goodjohn da tanıtım materyallerinde yer verilen isimler arasında bulunuyor.

Bunlarla birlikte Lin Manuel-Miranda Hermes rolünde, Timothy Omundson Hephaestus rolünde, Megan Mullally Alecto nam-ı diğer Bayan Dodds rolünde ve Jessica Parker Kennedy Medusa rolünde izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Percy Jackson and the Olympians Karakterleri 1

Dionysus – Jason Mntzoukas / Hades – Jay Duplass

Diğer posterlerde Sally Jackson rolünde Virginia Kull, Gabe Ugliano rolünde Timm Sharp ve Echidna rolünde Suzanne Cryer görülüyor.Percy Jackson ve Olimposlular dizisi yarı tanrı yarı insan olan 12 yaşındaki Percy’nin Yunan mitolojisi temalı maceralarını konu alacak.

Rick Riordan’ın hem yazar hem de yürütücü yapımcı olarak görev aldığı yapımda Riordan’a Black Sails ile tanınan Jonathan E. Steinberg eşlik edecek.

- Reklam -

Percy Jackson and the Olympians Karakterleri 6

Hephaestus – Timothy Omundson / Sally Jackson – Virginia Kull

İlk sezonu 8 bölümden oluşan Percy Jackson and the Olympians dizisi 20 Aralık 2023 tarihinde Disney Plus üzerinden yayınlanmaya başlayacak.

Serinin yaratıcısı Rick Riordan son olarak maceranın 7. kitabı Wrath of the Triple Goddess’ın yolda olduğunu duyurmuştu.

Percy Jackson and the Olympians Karakterleri 5

Medusa – Jessica Parker Kennedy / Alecto – Megan Mullally

Percy Jackson and the Olympians Karakterleri 4

Luke Castellan – Charlie Bushnell / Hermes – Lin-Manuel Miranda

Percy Jackson and the Olympians Karakterleri 7

Echidna – Suzanne Cryer / Poseidon – Toby Stephens

Percy Jackson and the Olympians Karakterleri 3

Clarisse La Rue – Dior Goodjohn / Hephaestus – Timothy Omundson

Sizlerin Percy Jackson and the Olympians dizisinden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Suzanne Somers

70’li Yılların Popüler Dizilerinden “Three’s Company”nin Yıldızı Suzanne Somers Hayatını Kaybetti

Gerileyiş ve Çöküş - Evelyn Waugh | Haftanın Kitabı #291

Gerileyiş ve Çöküş – Evelyn Waugh | Haftanın Kitabı #291