in , ,

Shire’da Yaşam Simülasyonu Sunan “Yüzüklerin Efendisi” Oyunu “Tales of the Shire”dan Fragman

Tales of the Shire oyunu için ilk fragman yayınlandı. “Hobbit” temalı yeni “Yüzüklerin Efendisi” macerası tanıtıldı.

Tales of the Shire Oyun Fragman - Yüzüklerin Efendisi
- Reklam -
- Reklam -

Tales of the Shire oyunundan ilk fragman paylaşıldı. J.R.R. Tolkien’in Orta Dünya evreninde geçen macera, oyunculara Shire’da yaşayan bir Hobbit’in gündelik hayatını deneyimleme fırsatı sunuyor.

Peter Jackson imzalı Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit film serilerinin özel efektlerini geliştiren Yeni Zelandalı Weta Workshop stüdyosu, Tolkien’in Orta Dünya’sını konu alan yeni bir oyun ile piyasaya adım atmaya hazırlanıyor.

Tam adı Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game (Shire Masalları: Bir Yüzüklerin Efendisi Oyunu) olan yapım, Shire’ın Subaşı köyünde masalsı bir deneyimi hedefliyor. Yapım oyunculara çayırlarda dinlenme, köy halkının yerel dükkânlarını ziyaret etme ve ikinci kahvaltının tadını çıkartma imkânı veriyor.

- Reklam -

Tales of the Shire Oyun Fragman - The Lord of the Rings

Oyuncular aynı zamanda Shire’ın şimdiye dek gördüğü en büyük Subaşı Festivali’ni düzenleyerek topluluğun bir araya gelmesine ve resmi köy statüsüne kavuşmasına yardımcı olacaklar.

Duyurusu Eylül 2023’te yapılan oyundan ilk fragman bu akşam paylaşıldı. Yapımdan yayınlanan tanıtım, oyunun pastel tonlarını ve neşeli dünyasını gözler önüne seriyor.

Yeni “Yüzüklerin Efendisi” Oyunu “Tales of the Shire” Fragmanı

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragman Shire’da yaşayan Hobbit’ler, çiftçilik, ev dekorasyonu, keşif ve daha pek çok şeyle dolu gündelik hayattan kareler gösteriyor. –

Tarz olarak akıllara Animal Crossing: New Horizons veya Disney Dreamlight Valley’yi getiren yapım; aynı temaları Yüzüklerin Efendisi’nin fantastik dünyasına taşıyor.

- Reklam -

Oyuncuların oyundaki nihai amacı ise en iyi Subaşı Festivali topluluğunu bir araya getirmek olacak.

Tales of the Shire Oyun Fragman - Yüzüklerin Efendisi 2024

Yüzüklerin Efendisi’nin uyarlama haklarına sahip olan Embracer Group’un daha önce duyurduğu 5 LotR oyunundan birisi olan yapım, Embracer’daki küçülme hamlelerine rağmen geliştirilmeye devam ediyor. Öte yandan Embracer, üç ayrı marka altında yeniden yapılanarak gelecek dönemlerde yapacağı yeni atılımlara hazırlanıyor.

Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game 2024’ün ikinci yarısında satışa sunulacak. Oyun; PS5 (PlayStation 5), Xbox Series X/S, Nintendo Switch ve PC (Steam) platformlarında yayınlanacak.

Tales of the Shire oyunu hakkındaki ilk izlenimleriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Polygon

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Vinland Saga Mangası Final Yapıyor

“Vinland Saga” Mangası Final Yapmaya Hazırlanıyor

Yalnızlık Makamı - Barry Hannah | Haftanın Kitabı #318

Yalnızlık Makamı – Barry Hannah | Haftanın Kitabı #318