in , ,

Testere Serisinin Yeni Filmi “Saw X”ten İlk Fragman: Jigsaw En Kişisel Oyunu İçin Geri Dönüyor

“Testere 10” filminin ilk fragmanı yayınlandı. Tobin Bell’in canlandırdığı Jigsaw, yeni oyunuyla bir kez daha beyaz perdeye dönmeye hazırlanıyor.

Testere 10 Fragmanı: Jigsaw Geri Dönüyor
- Reklam -
- Reklam -

Testere 10 fragmanı paylaşıldı. Tobin Bell yıllar sonra Jigsaw rolüne geri dönüyor. Saw X adını taşıyan film, ilk bakış görseli sonrası filmin nasıl ilerleyeceğini gösteren ilk fragmanına da kavuştu.

Altı yıllık bir aradan sonra Tobin Bell, Jigsaw olarak bilinen John Kramer olarak geri dönüyor. Saw VI ve The Final Chapter’dan Kevin Greutert’in yönettiği film, ilk iki bölüm arasında geçiyor ve Jigsaw’un kanserini tedavi etmek adına deneysel bir prosedür için Meksika’ya gitmesini, ancak operasyonun bir aldatmaca olduğunu keşfetmesini ve arkasındakilere tuzak kurmasını anlatıyor.

Testere 10’un oyuncu kadrosunda Bell’e Amanda Young rolüyle serinin deneyimli oyuncularından Shawnee Smith’in yanı sıra Synnøve Macody Lund, Michael Beach ve Steven Brand eşlik ediyor.

- Reklam -

Testere 10 Fragmanı: Jigsaw Geri Dönüyor

İlk olarak Midsummer Scream Festivali’nde gösterilen fragman nihayet Lionsgate tarafından dijitalde de paylaşıldı. Görüntüler yaklaşan filme, yani Bell’in kanserini tedavi etmenin bir yolunu arayan Jigsaw olarak geri dönüşüne ilk detaylı bakışı sunuyor. Fragmanda katilin, kötü şöhretli ve kanlı adaletini hak eden yeni bir grup sorunlu insanı keşfettiği görülüyor.

Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Testere 10 Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Filmin gelişimi sürecinde Bell’in Jigsaw’unun Saw X’te nasıl geri döneceği merak uyandırmıştı. Örneğin üçüncü filmdeki ölümünden sonra flashback sahneleri ile mi dönecekti yoksa tam bir öncül mü olacaktı? Fragmanın zaman çizelgesini teyit etmesi serinin uzun süreli hayranları için Jigsaw’un ölümünden önceki yıllarda çırakları aracılığıyla oyunlar oynamasının karmaşık hâle gelmiş olan hikâyeyi daha da karmaşıklaştırabileceği endişesine neden olabilir.

- Reklam -

Ancak fragman aynı zamanda Jigsaw’un en kişisel oyununu içereceğini ima ederek karakterine daha önce görülmemiş bir gelişim fırsatı sunuyor. Bell’in canlandırdığı Jigsaw karakteri, daha önce sadece kısa geri dönüşler ve diğer karakterlerin açıklamalarıyla izleyicilere tanıtılmıştı. Testere 10’da izleyiciler Jigsaw’un oyununun içinde doğrudan yer alması, onunla empati kurup kurmadıklarını ya da onu bir seri katil olarak mı gördüklerini daha iyi anlamalarını sağlayabilir.

Testere Serisinin Yeni Filmi "Saw X"ten İlk Fragman: Jigsaw En Kişisel Oyunu İçin Geri Dönüyor

Fragmandaki bir diğer önemli unsur ise Saw III’de son kez görülen ve Jigsaw’un işini devralabilecek durumda olduğunu kanıtlamak için başarısız olan Amanda’nın geri dönüşü.

Film için henüz bir çıkış tarihi bulunmuyor.

Testere 10’un ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

One Piece Animesinde Gear 5 Dönüşümü Unutulmaz Olacak

“One Piece” Animesinde Heyecan Dorukta: Luffy’nin “Gear 5” Dönüşümü Başlıyor

Yok Eden Ateş: John Scalzi Kitabı Türkçede

John Scalzi’nin Bağlılık Serisi “Yok Eden Ateş” ile Devam Ediyor