in ,

Testere Geri Dönüyor: “Saw X” Filminden İlk Görsel Ürkütücü Bir ‘Telefon Görüşmesiyle’ Duyuruldu

Saw X filmi için ilk görsel, tüyler ürperten bir kampanya eşliğinde paylaşıldı. Tobin Bell, Lionsgate’in yeni Testere macerası için geri dönüyor.

Saw X İlk Bakış - Testere 10
- Reklam -
- Reklam -

Saw X için geri sayım resmen başladı. Testere serisinin yeni macerasından ilk görsel, ürpertici bir tanıtım kampanyası eşliğinde duyuruldu.

Birinci ve ikinci Testere filmlerinin arasında geçen sürece odaklanacak Saw X için ilk tanıtım paylaşıldı. Yeni Testere filminin yönetmenliğini serinin altıncı ve yedinci yapımlarını da çeken Kevin Greutert üstleniyor.

Bununla birlikte Tobin Bell tarafından canlandırılan Jigsaw/John Kramer karakteri, 2017 yapımı Jigsaw’dan bu yana ilk defa seriye dönüyor.

- Reklam -

Testere’nin resmi Twitter hesabı, geçen hafta içi serinin ünlü repliklerinden birisine gönderme yaparak, “Bir oyun oynamak ister misin?” şeklinde bir gönderi paylaştı. Gönderiye 310-564-8144 telefon numarası eşlik ediyordu.

Saw X Poster

Telefonun diğer ucunda ise izleyicileri serinin ürpertici kuklası Billy yer alıyordu. “Bir oyun oynamak ister misiniz?” sorusunu kabul edenler ise ünlü seri katille yaklaşık 40 saniye süren bir telefon görüşmesi yapıyor. Ardından kişilerden oyuna dahil olmak istediklerine dair bir mesaj göndermeleri istenecek. Cevap olarak ise Saw X filminden yeni bir görüntü paylaşılıyor.

Saw X Filmine İlk Bakış ve Konu Detayları

Bell’in karakteri Testere III’ün sonunda öldürülmüş olsa da, şeytani deha sonraki dört filmi çıkaracak başka tuzaklar ve haleflerle macerayı uzatmanın yolunu bulmuştu. 2017’de çekilen devam filmi Jigsaw’ın yanı sıra 2021’de Chris Rock’ın Jigsaw’ı kopyalayan bir katili canlandırdığı spin-off Spiral izleyicilerle buluşmuştu.

Şimdi ise yeni Testere yapımıyla seri köklerine geri dönmeye hazırlanıyor.

- Reklam -

Saw X İlk Bakış

“Jigsaw’ın son oyunlarının anlatılmamış bölümü” olarak tasvir edilen onuncu filmi, ilk iki yapım arasındaki süreci konu alıyor. Hasta ve çaresiz durumdaki John, kanserine mucizevi bir tedavi bulma umuduyla riskli ve deneysel bir tıbbi prosedür için Meksika’ya gidiyor. Ancak tüm bu operasyonun savunmasız kişileri dolandırmaya yönelik bir aldatmaca olduğunu keşfediyor. John bu duruma sessiz kalmayarak işinin başına geri dönüyor ve kendine özgü içgüdüsel yöntemiyle dolandırıcıları alt etmeyi planlıyor.

Filmin senaryosu önceki iki yapımda da görev almış olan Peter Goldfinger tarafından kaleme alınıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Bell’in yanı sıra Michael Beach, Renata Vaca, Synnove Macody Lund, Steven Brand, Paulette Hernandez, Joshua Okamoto ve Octavio Hinojosa yer alıyor. Serinin emektar oyuncusu Shawnee Smith de Jigsaw’ın bir zamanlar kurbanı olan ve sonradan aşık olduğu suç ortağı Amanda Young karakteriyle geri dönüyor.

Testere serisinin yeni filmi Saw X 29 Eylül 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

Siz yeni Saw X filmi için nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, korku sinemasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider, Bloody Disgusting

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Star Wars Outlaws 300 Saat Süren Bir Oyun Olmayacak

Ubisoft Söz Verdi: “Star Wars Outlaws” Bitmek Bilmeyen Bir RPG Olmayacak

James Webb, Herbig-Haro 46/47 Çiftini Görüntüledi

James Webb, 1.470 Işık Yılı Uzakta Bulunan Oluşum Aşamasındaki İki Genç Yıldızı Görüntüledi