in ,

Bebek Bakıcısı Geri Dönüyor: “The Babysitter 3” Filmi Geliştirilme Aşamasında

The Babysitter 3 filmi için ön hazırlık süreci başladı. Serinin yönetmeni McG, üçüncü bir bölümün olasılığı konusunda umutlu olduğunu belirtiyor.

The Babysitter 3 Filmi Çalışmaları Başladı
- Reklam -
- Reklam -

The Babysitter 3 filmi için geliştirilme süreci başladı. Serinin yönetmeni McG, üçüncü bir devam filminin umudunu kaybetmediğini belirtiyor.

Serinin ilk filmi 2017’de Netflix’te yayınlandı ve Rotten Tomatoes’ta %71 gibi olumlu eleştiriler aldı. Film, korku-komedi türüne kendine has bir yaklaşım sunarak McG’ye 2020’de devam filmiyle izleyiciyle buluşma şansı verdi.

Her iki film de döneminin öncü korku filmi kahramanlarını kadrosunda barındırmasıyla dikkat çekti. Ancak bu dönemde bu oyuncular henüz tanınmamış isimlerdi. The Babysitter’da Samara Weaving, baş karakter Bee’yi canlandırdı. Bu rolün ardından Weaving, 2019 yapımı Ready or Not ve 2023 yapımı Scream VI gibi diğer korku filmlerinde de yer aldı. Devam filmi Killer Queen’de ise Jenna Ortega başrolde yer aldı. Ortega, Wednesday ve son iki Scream filminden tanınan bir oyuncu olarak dikkat çekti.

- Reklam -

Doğru kişileri rollerine seçme konusunda başarılı olan McG, The Babysitter 3 filmi için de aynı etkiyi yaratmayı hedefliyor. ComicBook’a verdiği röportajda henüz bir yapım aşamasında olmamalarına rağmen ekibiyle konuştuklarını belirtiyor. Yönetmen, bir senaryo ve fikir ortaya çıktığında seçecekleri kişinin hayranları etkileyebileceğini dile getiriyor. İlk iki filmi çekmenin eğlenceli olduğunu belirten McG, şunları söylüyor:

“İlk film açıkçası Samara Weaving’i dünyaya tanıttı ve ikinci filmde Jenna Ortega vardı. Umuyorum ki bu yüksek standartlara ulaşacak üçüncü bir yıldız bulabiliriz.”

The Babysitter 3 Filmi Çalışmaları Başladı

The Babysitter 3 Filmi Çalışmaları Devam Ediyor: Peki Bebek Bakıcısı Filmleri Ne Hakkında?

İlk film Cole (Judah Lewis) adlı 12 yaşındaki bir çocuğu takip ediyor. Cole, zorbalık gören ve bebek bakıcısı Bee’yi tek arkadaşı olarak gören bir çocuktur. Bir gece Bee’nin onu bekçilik yaparken arkadaşları Max (Robbie Amell), Allison (Bella Thorne), Sonya (Hana Mae Lee) ve John (Andrew Bachelor) ile vakit geçirdiğini sanar. İşler onları birini öldürürken gördüğünde ve onun masum kanını bir tören kurbanı olarak kullanmak için Cole’u hedeflemeye başladıklarında kötüye gitmeye başlar. Birden gecesi bir zamanlar dostu olan şimdi düşmanına dönüşen kişiyle savaşmak zorunda olduğu bir mücadeleye dönüşür.

- Reklam -

Devam filmi daha büyük bir Cole’un, 12 yaşındayken yaşadığı olaylardan kaynaklanan travmayla başa çıkmasını konu alıyor. Ne yazık ki ona inanan sadece en iyi arkadaşı Melanie (Emily Alyn Lind) oluyor. Ancak Melanie’nin de bir tarikata ait olduğu ortay açıkıyor ve aslında Cole’u arıyor. Böylece ilk filmdeki karakterleri diriltiyorlar ve Cole ile yeni arkadaşı Phoebe’yi (Ortega) takip ediyorlar. Phoebe’nin Bee ile kendi trajik geçmişi var.

The Babysitter 3 Jenna Ortega

Jenna Ortega’nın devam filmindeki performansı, korku türündeki gelecekteki başarısının açık bir göstergesi olarak dikkat çekiyordu ve bunun da mükafatını Çığlık serisi ve Wednesday dizisiyle aldı. Potansiyel bir The Babysitter 3 filminin seriyi nereye taşıyacağını görmek ilginç olacak.

Seriye üçüncü bir filmin gelmesi gerektiğini düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Adile Naşit'in Hayatı Sinema Filmi Oluyor

Adile Naşit’in Hayatı Gani Müjde Önderliğinde Beyaz Perdeye Uyarlanıyor

Çok Geç: Yeni Colleen Hoover Kitabı Türkçede

Colleen Hoover İmzalı Psikolojik Gerilim Maceraları “Çok Geç” ile Devam Ediyor