in ,

Colleen Hoover İmzalı Psikolojik Gerilim Maceraları “Çok Geç” ile Devam Ediyor

Çok Geç romanı Türkçe raflarındaki yerini alıyor. Colleen Hoover imzalı psikolojik gerilim türündeki eser Epsilon Yayınevi etiketini taşıyor.

Çok Geç: Yeni Colleen Hoover Kitabı Türkçede
- Reklam -
- Reklam -

Çok Geç kitabı Türkçeye kazandırıldı. Colleen Hoover imzalı psikolojik gerilim türündeki eser Epsilon Yayınevi etiketiyle yayımlandı.

Genellikle genç yetişkin ve yetişkin romantizm türünde eserler veren Colleen Hoover, 11 Aralık 1979’da ABD’nin Teksas eyaletinde doğdu. Yazmaya blogunda yayınladığı eserleriyle başladı ve daha sonra basılı kitaplarıyla ön plana çıktı.

Hoover, kaleme aldığı Slammed, Hopeless, Confess, It Ends with Us gibi kitapları ile popülerlik kazandı ve New York Times çok satanlar listesine girdi. Eserlerinde genellikle duygusal derinlik, romantizm ve hayatın karmaşıklığı gibi temaları işleyerek okuyucunun beğenisini kazanmayı başardı.

- Reklam -

Yazarın Layla adlı kitabı, yine Epsilon Yayınevi etiketi altında geçen ağustos ayında Türk okuyucusuyla buluşmuştu.

Orijinal adı Too Late olan ve ilk defa Kasım 2016’da yayımlanan Çok Geç’in arka kapak tanıtımına hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

Çok Geç – Colleen Hoover | Arka Kapak Tanıtım Yazısı

Çok Geç - Colleen Hoover

New York Times çoksatan listesinin bir numaralı yazarı Colleen Hoover’dan takıntılı ve tehlikeli bir aşk hakkında nefes kesici bir psikolojik gerilim!

Kırık insanlar bazen geçmişleri yüzünden önlerini göremezler.

- Reklam -

Kırılmış olmak onlar için zayıflıktır, dolayısıyla da öfkelerine sığınırlar. Bazıları da geçmişte onları kıran şeylerden uzaklaşmaya çalışırken daha çok kendilerini geçmişte bulurlar.

Sloan’un hayatı doğduğundan beri kolay olmamıştı. Kendini bildi bileli otizimli kardeşini uyuşturucu bağımlı annesinden korumaya çalışıyordu. Erkek arkadaşı Asa, kardeşinin bakım masraflarını üstlenmişti fakat Sloan, onun kirli parasının nereden geldiğinin farkındaydı. Ama kardeşi için bu adama katlanmaya mecburdu.

Asa’nın da kendince onu sevdiğine inanmak zorundaydı ve o da Asa’yı sevmek zorundaydı. Çünkü Asa’nın tehlikeli çevresinden onu koruyabilecek tek kişi yine Asa’ydı. Ta ki Carter gelene kadar…

Hayatı boyunca sürekli mücadele etmiş, rol yapmaya alışmış Sloan, Carter’ın aşkına güvenebilir miydi? Güvense bile bu aşkı yaşatabilir miydi? Asa gitgide kontrol edilemez bir hâl alırken acaba bu cehennemden kurtulabilir miydi?

Çevirisini Gözde Soykan’ın üstlendiği kitabın editörlüğünü ise Gizem Çiçek yapıyor. 432 sayfadan oluşan Çok Geç, Kasım 2023 itibarıyla Türkçe raflarındaki yerini almaya başladı.

Colleen Hoover imzalı yeni kitabın konusunu sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca yeni çıkan kitap haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Babysitter 3 Filmi Çalışmaları Başladı

Bebek Bakıcısı Geri Dönüyor: “The Babysitter 3” Filmi Geliştirilme Aşamasında

Shrek'in İlk Hali 30 Yıl Sonra Ortaya Çıktı | İZLE

Shrek’in Kaybolduğu Düşünülen İlk Versiyonundan Bir Kesit 30 Yıl Sonra Ortaya Çıktı | İZLE