in ,

Colleen Hoover’ın Psikolojik Gerilim ve Çağdaş Romantizm Soslu Kitabı “Layla” Türkçede

Colleen Hoover imzalı “Layla” Türkçe raflarındaki yerini aldı. Psikolojik gerilim türündeki eser Epsilon Yayınevi etiketini taşıyor.

Layla: Yeni Colleen Hoover Kitabı Türkçede
- Reklam -
- Reklam -

Layla Türkçe raflarındaki yerini aldı. Colleen Hoover imzalı eser, Epsilon Yayınevi etiketiye dilimize kazandırıldı.

11 Aralık 1979’da doğan Amerikalı yazar Colleen Hoover genellikle çağdaş romantizm, genç yetişkin ve kadın edebiyatı türlerinde eserler ile adını duyurdu. Yazarlık kariyerine 2012 yılında ilk romanı Çarpılma ile başladı. Roman, genç yetişkin edebiyatında büyük bir başarı elde etti ve Hoover’ı tanınmış bir yazar haline getirdi.

Yazar Ugly Love, Confess, It Ends with Us, Without Merit gibi kitapları ile geniş bir okuyucu kitlesi edindi ve çeşitli ödüller kazandı. Aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine de önem verdi. 2015 yılında ailesiyle birlikte Bookworm Box adlı bir kitapçı ve abonelik hizmeti kurarak, bu hizmetten elde edilen gelirlerle çeşitli hayır kurumlarına bağış yapmaya başladı.

- Reklam -

Yazarın dilimize yeni kazandırılan bu romanı, gizem, psikolojik gerilim ve çağdaş romantizm unsurlarını bir araya getiriyor. Kitap, gerçek aşkın ne kadar hızlı gelişebileceği sorusunu sorgularken, en sağlam bağları bile tehlikeye atan çatışmaları gözler önüne seriyor. Hoover, aynı zamanda paranormal olayların etkileyici bir örgüsünü de okura sunmayı amaçlıyor.

İlk olarak Aralık 2020’de yayımlanan eserin arka kapak tanıtım yazısına hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Layla – Colleen Hoover | Arka Kapak Tanıtım Yazısı

Layla - Colleen Hoover

New York Times çoksatan listesinin zirvesindeki yazar Colleen Hoover yine hayranlık uyandıran bir kurguyla karşınızda!

- Reklam -

Layla, trajedilerle kesintiye uğrayan bir hayatın ve yok olmaya yüz tutmuş bir aşkın unutulmaz bir paranormal hikâyeye dönüştüğü şaşırtıcı bir roman.

Leeds, Layla ile tanıştığında bütün hayatını onunla geçirmek istediğini anlamıştır ancak beklenmedik bir saldırı onun hayati bir tehlikeyle karşı karşıya kalmasına neden olur. Haftalarca hastanede kalan Layla, fiziksel olarak iyileşse de aldığı duygusal ve zihinsel hasarlardan sonra artık Leeds’in âşık olduğu kadın değildir. Leeds, ilişkilerinin düzelmesi umuduyla onu tanıştıkları otele götürür. Ancak oraya vardıklarında, Layla’nın davranışları daha da tuhaf bir hâl alır. Bu durum, akla hayale gelmeyecek birçok esrarengiz olayın başlangıcı olacaktır.

Colleen Hoover, paranormal olaylarla ördüğü bu romanıyla hayal gücümüzü âdeta yeni bir boyuta taşıyor.

“Gizem, psikolojik gerilim ve çağdaş romantizm unsurlarıyla bezenmiş bu roman, gerçek aşkın ne kadar hızlı gelişebileceğine dair sorulara yanıt ararken en güçlü bağları bile tehlikeye atabilecek çatışmaları da gözler önüne seriyor… Hızlı, tempolu ve ilgi çekici… Benzersiz bir aşk hikâyesi.”
Kirkus Reviews

Çevirisini Nil Bosna’nın üstlendiği eserin editörlüğünü ise Gizem Çiçek yapıyor. Toplamda 328 sayfadan oluşan eser, Temmuz 2023 itibarıyla raflardaki ve dijital kitap satış mağazalarındaki yerini almaya başladı.

Daha önce Colleen Hoover imzalı bir kitap okumuş muydunuz? Yazarın dilimize en son çıkan kitabının konusunu nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Franchise: HBO'dan Yeni Komedi Dizisi Geliyor

HBO’dan Süper Kahraman Filmleriyle Dalga Geçen Yeni Komedi Dizisi: “The Franchise”

75. Emmy Ödülleri 2024'e Ertelendi

Emmy Tarihinde 72 Yıl Sonra Gelen Benzersiz Bir Kırılma: 75. Emmy Ödülleri 2024’e Ertelendi