in ,

HBO’dan Süper Kahraman Filmleriyle Dalga Geçen Yeni Komedi Dizisi: “The Franchise”

HBO, “The Franchise” adlı yeni dizisini duyurdu. Başrollerini Himesh Patel ve Aya Cash’in paylaştığı komedi, süper kahraman filmlerine alaycı bir yaklaşım sergiliyor.

The Franchise: HBO'dan Yeni Komedi Dizisi Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

HBO, süper kahraman filmlerine farklı bir açıdan yaklaşan yeni bir komedi dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. The Franchise adlı yarım saatlik komedi dizisi, hayali bir zor durumdaki süper kahraman filmi ekibinin perde arkasındaki dünyasını alaycı bir şekilde ele alacak.

Yeni komedi dizisinin başrollerde Himesh Patel (Yesterday) ve Aya Cash (You’re the Worst) yer alırken, Jessica Hynes, Billy Magnussen, Lolly Adefope, Darren Goldstein, Isaac Powell, Richard E. Grant ve Daniel Brühl gibi oyuncular da kadroda yer alıyor.

Yeni duyurulan dizinin resmi tanıtımı ise şu şekilde:

- Reklam -

“Sevilmeyen bir markanın filmi ekibi, vahşi ve asi bir sinematik evrendeki yerleri için savaşıyor. The Franchise, süper kahraman film yapımcılığı dünyasındaki gizli kaosa ışık tutuyor ve şu soruyu soruyor: Sinematik sosis tam olarak nasıl yapılır? Çünkü her başarısızlığın bir köken hikâyesi vardır.”

The Franchise Oyuncu Kadrosu

Süper Kahramanlarla Dalga Geçen Yeni HBO Dizisi “The Franchise”ın Arkasında Ünlü İsimler Yer Alıyor

Dizinin arkasında Skyfall ile tanınan Sam Mendes, Veep ile tanınan Armando Iannucci ve yine Veep’te yer alana ama en çok Succession ile adını duyuran Jon Brown gibi usta isimler bulunuyor. Bu ekip, süper kahraman film yapımının romantizmini ve gerçekliğini ustalıkla yakalayarak izleyiciye farklı bir bakış açısı sunmayı amaçlıyor.

Dizinin yapımında Street Productions adına Sam Mendes, Pippa Harris, Nicolas Brown ve Julie Pastor Neal yer alıyor. Dundee Productions içinse Armando Iannucci görev yapıyor. Ayrıca Jon Brown ve Jim Kleverweis yürütücü yapımcılar olarak yer alıyor. Pilot bölümün yönetmenliğini Sam Mendes üstlenirken, senaryo ise Jon Brown’a ait, aynı zamanda dizinin baş yapımcısı olarak da görev yapıyor.

- Reklam -
Armando Iannucci ve Sam Mendes The Franchise HBO Komedi Dizisi
Armando Iannucci ve Sam Mendes

HBO Programlama Başkan Yardımcısı Amy Gravitt, yeni diziyle ilgili olarak şunlar söyledi:

“Sam sadece kendisinin yapabileceği ustaca bir dokunuşla, günümüz film yapımcılığının romantizmini ve gerçekliğini zekice yakaladı. Jon zaten bildiğimizi sandığımız dünyalara gönderme yapma konusunda mükemmel. Armando ile birlikte, gerçekten eğlenceli bir komedi topluluğu oluşturdular. Daha fazlasını görmek için sabırsızlanıyorum.”

Haberin ilginç bir detayı ise, dizinin pilot bölümünün SAG-AFTRA grevi başlamadan önce tamamlanması ve prodüksiyonun grevin sona ermesiyle devam edecek olması. Bu nedenle The Franchise için henüz bir yayın tarihi bulunmuyor.

HBO’nun yeni komedisi The Franchise hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni gelişmeler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sydney Sweeney, Madame Web Filmi Kadrosunda

“Euphoria”nın Yıldızı Sydney Sweeney, “Madame Web” Filminde Julia Carpenter’ı Oynayacak

Layla: Yeni Colleen Hoover Kitabı Türkçede

Colleen Hoover’ın Psikolojik Gerilim ve Çağdaş Romantizm Soslu Kitabı “Layla” Türkçede