in ,

Yeni “Bridget Jones” Filmi için Çalışmalar Başladı: “Mad About the Boy” Geliyor

Bridget Jones 4: Mad About the Boy filmi geliyor. Renée Zellweger ve Hugh Grant, rollerini yinelemek üzere geri dönüyorlar.

Bridget Jones 4: Mad About the Boy Film
- Reklam -
- Reklam -

Bridget Jones 4: Mad About the Boy filmi hakkında detaylar belli olmaya başladı. Romantik komedi türünün ikonik serisi, yeni macerası ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Britanyalı roman ve senaryo yazarı Helen Fielding’in aynı isimli roman serisinden uyarlanan Bridget Jones serisi, beyaz perde yolculuğuna 2001 yılında Bridget Jones’s Diary ile başladı. Renée Zellweger’ın başrolünde yer aldığı yapımın oyuncu kadrosunda Colin Firth ve Hugh Grant gibi yıldız isimler de oynadı.

30 yaşlarının başındaki Bridget Jones’un hayatını ve romantik maceralarını konu alan film serisi, türünün önde gelen yapımları arasında yer alıyor. Serinin ikinci filmi The Edge of Reason 2004’te, üçüncü filmi Bridget Jones’s Baby ise 2016’da vizyona girdi.

- Reklam -

Bridget Jones 4: Mad About the Boy Film 2025

Üç filmde toplam 100 milyon dolar bütçeyle 756 milyon dolar hasılat elde eden seri, 8 yıllık aranın ardından dördüncü filmiyle beyaz perdeye geri dönüyor.

Bridget Jones 4: Mad About the Boy Filmi Karakterin 50’li Yaşlarını Takip Edecek

Deadline’ın haberine göre ünlü romantik komedi serisi Bridget Jones 4: Mad About the Boy ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yapımın yönetmen koltuğunda Better Call Saul, 13 Reasons Why ve Shameless ile tanınan Michael Morris oturuyor.

Renée Zellweger ve Hugh Grant ile birlikte seriye geri dönen oyunculardan birisi de Emma Thompson olacak. Ayrıca Chiwetel Ejiofor ve Leo Woodall da kadroya yeni katılan isimler arasında. Yeni oyuncular Ejiofor ve Woodall’ın oynayacakları rollere ilişkin ayrıntılar henüz açıklanmadı. Bununla birlikte seride Patrick Dempsey karakterine hayat veren Colin Firth’ün filmde yer almayacağı belirtiliyor.

- Reklam -

Bridget Jones 4: Mad About the Boy Kadrosu

Mad About the Boy filminde Bridget Jones karakterinin ellili yaşlarının başındaki hâli perdeye taşınıyor. Film, Fielding’in dört kitaptan oluşan roman serisinin üçüncü kitabına dayanıyor.

Bridget Jones 4: Mad About the Boy filmi dünya genelinde 14 Şubat 2025 tarihinde sinemalarda vizyona girecek. Yapım ABD’de ise aynı tarihte Peacock üzerinden yayınlanacak.

İlginizi çekebilir: Romantizm Temalı 12 Anime Yapımı

Bridget Jones 4: Mad About the Boy filmi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ryan Coogler Vampir Filmi Michael B. Jordan - Hailee Steinfeld

Ryan Coogler’ın Vampir Temalı Yeni Filminde Başroller Hailee Steinfeld ve Michael B. Jordan’a Ait

Evrenin En Detaylı Haritası

Evrenin Şimdiye Kadarki En Detaylı Haritası Çıkarıldı: Karanlık Enerji, Evrim Geçiriyor Olabilir