in ,

Ryan Coogler’ın Vampir Temalı Yeni Filminde Başroller Hailee Steinfeld ve Michael B. Jordan’a Ait

Ryan Coogler’ın yeni vampir filminde oyuncu kadrosu belli olmaya başladı. Yapımın başrollerini Hailee Steinfeld ve Michael B. Jordan ikilisi paylaşacak.

Ryan Coogler Vampir Filmi Michael B. Jordan - Hailee Steinfeld
- Reklam -
- Reklam -

Ryan Coogler’ın sıradaki projesi belli oldu. Fruitvale Station, Black Panther ve Creed filmleriyle tanınan ünlü yönetmen vampir temalı yeni bir film çekecek.

2019 yılında Ryan Coogler’ın etno-gotik türündeki vampir çizgi romanı Bitter Root’u beyaz perdeye taşıyacağına dair haberler çıkmıştı. Aradan geçen 5 yılın ardından Coogler’ın vampir projesinde bazı detaylar belli olmaya başladı. Her ne kadar bahsi geçen filmin Bitter Root olup olmadığı belirtilmese de bir vampir miti etrafında şekillenecek yeni macera için başrol oyuncuları seçilmeye başlandı.

Bahsi geçen yapımda belli olan ilk oyuncu Black Panther, Creed ve Space Jam 2 ile tanınan Michael B. Jordan’ın olmuştu. Şimdi ise The Hollywood Reporter henüz ismi açıklanmayan projeye Hawkeye ve Spider-Verse’ün yıldızı Hailee Steinfeld’ın dahil olduğunu doğruladı.

- Reklam -

Ryan Coogler Vampir Filmi Hailee Steinfeld

Warner Bros. Pictures tarafından geliştirilecek yapımın türü “doğaüstü gerilim” olarak açıklanırken yapıma dair çok az resmi ayrıntı paylaşıldı.

Ryan Coogler’ın Vampir Filminde Oyuncu Kadrosu Şekillenmeye Başladı

Michael B. Jordan ve Hailee Steinfeld dışında kadroda yer alan diğer isimler arasında ise Wunmi Mosaku, Delory Lindo ve Jack O’Connell bulunuyor.

Filmle ilgili çok az resmi ayrıntı paylaşılırken Hailee Steinfeld’ın filmdeki rolünün ne olduğuna dair henüz bir ipucu bulunmuyor. Şimdiye kadar bildirilenlere göre Jordan filmin başkarakterlerinden birisini canlandırıyor. Mosaku’nun ise potansiyel olarak Jordan’ın aşkı olabilecek bir kadını oynayacağı öngörülüyor.

Ryan Coogler’ın vampir filminin 19. ve 20. yüzyılda Amerika Birleşik Devletleri’nin güney eyaletlerinde çıkartılmış ırksal ayırmacı yerel yasalar olan Jim Crow yasaları döneminde geçeceği biliniyor.

Ryan Coogler Vampir Filmi Michael B. Jordan

- Reklam -

Coogler, Proximity Media yapım şirketi adına Zinzi Coogler ve Sev Ohanian ile birlikte filmin baş yapımcısı olacak. Coogler’ın önceki dört filminin de müziklerini yapan Ludwig Göransson, Rebecca Cho ve Will Greenfield ile birlikte yeni filmin yürütücü yapımcılığını üstlenecek.

Adı açıklanmayan projenin hakları geçen ocak ayında Warner Bros. tarafından alınmıştı. Filmin yapımına ise bu ay içerisinde New Orleans’ta başlanması bekleniyor.

Filmle ilgili daha önce yayınlanan bir raporda yapımın anime etkileri taşıyabileceği öne sürülmüştü. Detayları bilinmese de Jordan’ın büyük bir anime hayranı olduğu bir sır değil. Jordan yıllar boyunca Dragon Ball ve Naruto gibi anime dizilerine saygı duruşunda bulunmaktan kaçınmamıştı.

Filmin vizyon tarihi şu anda 7 Mart 2025 olarak belirlenmiş durumda.

İlginizi çekebilir: Tüm Zamanların En İyi 30 Vampir Filmi

Ryan Coogler imzalı bir vampir macerası fikri size nasıl geliyor? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jon Snow Dizisi İptal Kararı

HBO, Yeni “Game of Thrones” Dizisi “Jon Snow”u İptal Etti

Bridget Jones 4: Mad About the Boy Film

Yeni “Bridget Jones” Filmi için Çalışmalar Başladı: “Mad About the Boy” Geliyor