in

Tom Holland’lı Apple TV+ Dizisi “The Crowded Room”dan İlk Fragman

The Crowded Room fragmanı yayınlandı. Yeni Apple TV+ dram dizisinin başrolünde Tom Holland yer alıyor.

The Crowded Room Fragmanı: Tom Holland Başrolde
- Reklam -
- Reklam -

The Crowded Room fragmanı paylaşıldı. Tom Holland, yakında Apple TV+’ta yayınlanacak olan yapımın başrolünde yer alıyor. Bu aynı zamanda Örümcek Adam oyuncusunun ilk dizi projesi.

The Crowded Room, New York’ta bir silahlı saldırıya karıştıktan sonra tutuklanan Danny Sullivan’ı (Holland) konu alıyor. 1979’da geçen hikâye, meraklı sorgucu Rya Goodwin (Amanda Seyfried) tarafından yürütülen bir dizi röportajla anlatılan büyüleyici bir gerilim olarak tanımlanıyor.

Apple TV+, haziranda yayınlayacağı sınırlı dizisi için ilk tanıtım fragmanını yayınladı. Görüntüler, Danny’nin hikâyesinden ve sorunlu yetiştirilme tarzından kesitler sunarken, daha büyük bir gizem hakkında ipucu veriyor ve Holland’ın yoğun ve değişken performansını vurguluyor.

- Reklam -

The Crowded Room Fragmanı: Tom Holland Başrolde

Dizide Tom Holland ve Hulu’nun sınırlı dizisi The Dropout’taki Elizabeth Holmes performansıyla Emmy kazanan Amanda Seyfried’in yanı sıra Shameless oyuncusu  Emmy Rossum, Sasha Lane, Will Chase ve Lior Raz da rol alıyor. Jason Isaacs, Christopher Abbott, Thomas Sadoski ve Zachary Goling konuk oyuncu olarak yer alıyor. Yeni dizi, A Beautiful Mind’ın senaryosuyla Oscar kazanan Akiva Goldsman tarafından yaratıldı.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Crowded Room Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Gerçek bir hikâyeden esinlenen ve 1981 tarihli The Minds of Billy Milligan romanından uyarlanan Apple TV+ dizisi Danny’nin etrafında dönüyor. Utangaç ve anti-sosyal olan genç, 1979 yılında Rockefeller Center’da gerçekleşen bir silahlı saldırının ardından tutuklanır. Kalabalık Oda olarak dilimize çevrilebileceğimiz yapım, Danny’nin Rya Goodwin ile yaptığı konuşmalarda kendi akıl sağlığını, hayatındaki insanları ve onu bulunduğu noktaya getiren trajik olayları nasıl daha iyi anlamaya başladığını gösteriyor.

The Crowded Room, 9 Haziran 2023 tarihinde Apple TV+ kütüphanesindeki yerini almaya başlayacak. Dizinin toplam 10 bölümden oluşacak. Yapım ilk olarak üç bölümle başlayacak ve 28 Temmuz’daki finale kadar her cuma yeni bir bölüm yayınlanacak.

Tom Holland'lı Apple TV+ Dizisi "The Crowded Room"dan İlk Fragman

Tom Holland’ın ilk dizi projesi için yayınlanan görüntüleri sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca dizilerle ilgili tüm içerikler hakkında bilgi sahibi olmak için Google Haberler üzerinden bizleri takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Go1 Blinkist Satin Alma

Go1, Kurgu Dışı Kitapların Özetlerini Bir Araya Getiren Blinkist’i Satın Aldı

CNBC Türkiye

Bir Döneme Damga Vuran CNBC Kanalı Türkiye’deki Yayın Hayatına Geri Dönüyor