in ,

“The Hunt for Gollum” Filminde “Yüzüklerin Efendisi” Üçlemesinden Birçok Tanıdık Yüz Geri Dönebilir

Andy Serkis, “The Hunt for Gollum” filminde “Yüzüklerin Efendisi” üçlemesinden birçok karakterin geri dönebileceğini açıkladı.

The Hunt for Gollum'da LotR'dan Birçok Karakter Yer Alablir
- Reklam -
- Reklam -

The Hunt for Gollum filminde Yüzüklerin Efendisi üçlemesindeki karakterlerin geri dönebileceği ortaya çıktı. Filmin yönetmeni ve Gollum’u canlandıracak isim olan Andy Serkis, heyecan verici detaylar paylaştı.

İlk olarak Mayıs 2024’te duyurulan filmin yönetmeni ve başrol oyuncusu Andy Serkis, ACE Superhero Comic Con’a katıldı ve The Hunt for Gollum’ın Gollum’un bakış açısından Orta Dünya’yı yeniden keşfetmeyi amaçladığını belirtti. Yeni filmde Gollum’un geçmişine derinlemesine bir dalış yapmayı ve Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde anlatılamayan hikâyeleri keşfetmeyi hedeflediklerini söyledi.

Hayranları heyecan içinde bırakan cümleleri ise şu şekildeydi:

- Reklam -

“Bu proje, Gollum’un karakterini derinlemesine inceleyeceğimiz bir yolculuk olacak. Tanıdığımız bazı karakterler geri dönebilir.”

Serkis her ne kadar The Lord of the Rings’in tanıdık bazı yüzlerinin yeni filmde de yer alacağını belirtse de bu karakterlerin kimler olacağı konusunda şu an için bilgi vermekten kaçındı. Ayrıca filmin prodüksiyonun şu an için çok erken aşamada olduğunu da duyurdu.

"The Hunt for Gollum" Filminde "Yüzüklerin Efendisi" Üçlemesinden Birçok Birçok Tanıdık Yüz Geri Dönebilir

Yönetmen ve oyuncu Andy Serkis projenin yaklaşık sekiz ay önce, yani 2023 yılının ekim ayında konuşulmaya başlandığını belirtti.

“Bana dediler ki, ‘Andy, Orta Dünya’yı yeniden canlandırmak istiyoruz. Keşfetmek istediğimiz birçok taze hikâye var. Bu yeni dalgayı bizi Gollum’un dünyasına geri götürerek başlatmak istiyoruz.’”

Bu noktada Warner Bros. Discovery CEO’su David Zaslav’ın Yüzüklerin Efendisi markasının “yetersiz değerlendirildiğini” ve bu durumu düzeltmek için çok çalıştıklarını ifade etmesi de dikkat çekici. Embracer Group CEO’su Lars Wingefors ise markayı daha etkin bir şekilde kullanma gerekliliğinden bahsetti.

- Reklam -

The Hunt for Gollum Filminde “Yüzüklerin Efendisi”nden Tanıdık Hangi Yüzler Geri Dönebilir?

Andy Serkis’in açıklamaları, hayranlar arasında büyük bir heyecan yaratırken, Yüzüklerin Efendisi serisinde Aragorn’u canlandıran Viggo Mortensen ve Gandalf rolüyle tanınan Ian McKellen’ın geri dönme olasılıkları da tekrar gündeme geldi. Mortensen hikâyenin ve karakterinin doğru olması durumunda projeye sıcak baktığını ifade etmiş, McKellen ise yaşına rağmen eğer ölmezse geri dönmek ve Gandalf’ı bir kez daha canlandırmak istediğini belirtmişti. Ancak bu açıklamasından çok kısa bir süre sonra oynadığı tiyatro oyununda bir talihsizlik yaşamış ve sahneden düşmüştü.

The Hunt for Gollum Yüzüklerin Efendisi Karakterleri

Peter Jackson ile yazar ortakları Fran Walsh ve Philippa Boyens’ın yapımcılığını üstleneceği filmin zaman diliminin Hobbit ile Yüzüklerin Efendisi arasındaki dönemi kapsayacağı düşünüldüğünde Aragorn, Gandalf ve Legolas gibi birçok karakterin geri dönme olasılığı artıyor. Ancak henüz resmi bir açıklama yok.

The Hunt for Gollum filminin 2026 yılında vizyona gireceği açıklanmıştı. Fakat henüz gün ve ay olarak bir tarih belirlenmiş değil.

Serkis’in son açıklamaları ışığında The Hunt for Gollum filminden beklentileriniz neler? Sizce yapımda hangi Yüzüklerin Efendisi karakterleri yer alabilir? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: IGN

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

One Piece Seslendirmeni Taiki Matsuno Hayatını Kaybetti

“One Piece”in Ünlü Seslendirmeni Taiki Matsuno, 56 Yaşında Hayatını Kaybetti

Wind Breaker 2. Sezon Onayı Almayı Başardı

Son Dönemin Dikkat Çeken Animelerinden “Wind Breaker” 2. Sezon Onayını Aldı