in , ,

Korku Seansı Evreni’nin Hasılat Rekoru Kıran Filmi “The Nun”ın Devamı Geliyor: İşte “Dehşetin Yüzü 2″ye İlk Bakış

“The Nun 2” ile Korku Seansı Evreni yeni bir boyut kazanamaya hazırlanıyor. İşte 2018’in gişe rekoru kıran korku filminin devamına ilk bakış.

The Nun 2: Korku Seansı Evreni'nin Yeni Filmine İlk Bakış
- Reklam -
- Reklam -

The Nun 2 geliyor. 2018 yapımı gişe hasılatı kıran Korku Seansı Evreni filmi Dehşetin Yüzü, devam macerasıyla bir kez daha sinema salonlarındaki yerini almaya hazırlanıyor.

The Conjuring bir yan ürünü olan ve aynı evrende geçen The Nun, 2 milyar dolarlık dev Korku Seansı Evreni’nin en yüksek hasılat yapan filmi olma özelliğini taşıyor. Corin Hardy tarafından yönetilen ve senaryosu Gary Dauberman tarafından yazılan ilk filmin hikâyesi, Romanya’daki manastırda geçiyordu. Bir rahibe intihar ediyor ve olayı araştırmak üzere Vatikan’a bağlı olan bir rahip ve genç bir rahibe adayı gönderiliyor. İkili, manastırın karanlık geçmişiyle yüzleşir ve kötü niyetli bir varlık tarafından hedef alındıklarını keşfederler. Bu kötü niyetli varlık, The Conjuring 2 filminde de yer alan Valak adlı bir şeytandır.

The Nun 2: Korku Seansı Evreni'nin Yeni Filmine İlk Bakış

- Reklam -

Film, gotik atmosferi, gerilim dolu sahneleri ve korkutucu anlarıyla hayranlar tarafından olumlu karşılandı. Her ne kadar eleştirmenlerden karışık eleştiriler alsa da, ticari olarak büyük bir başarı sağladı ve dünya çapında yaklaşık 365 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde etti. Pek tabii filmin başarısı, ikinci filmi de garantiledi

Serinin yeni filmi 1956 yılında Fransa’da geçiyor. Yine bir rahip öldürüyorlar ve kötülüğün yayıldığı hissediliyor. Devam filmi Rahibe Irene’in şeytan rahibe Valak ile bir kez daha yüz yüze gelmesini konu alıyor.

The Nun 2 filmi için yayınlanan ilk fragmanı hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

The Nun 2 Fragmanı (Dehşetin Yüzü 2) Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Taissa Farmiga (The Nun, The Gilded Age) Rahibe Irene rolüne geri dönerken, Jonas Bloquet (Tirailleurs, The Nun), Storm Reid (The Last of Us, The Suicide Squad), Anna Popplewell (Fairytale, The Chronicles of Narnia üçlemesi) ve Bonnie Aarons ( Dehşetin Yüzündeki rolünü yeniden üstlenen) gibi tanınmış oyuncular da kendisine devam yapımında eşlik ediyor.

The Nun 2‘nun yönetmenliğini Michael Chaves (The Conjuring: The Devil Made Me Do It) üstlenirken, senaryoyu Ian Goldberg, Richard Naing ve Akela Cooper kaleme aldı. Hikâye Akela Cooper tarafından yazıldı ve karakterler James Wan ile Gary Dauberman tarafından oluşturuldu.

Korku Seansı Evreni'nin Hasılat Rekoru Kıran Filmi "The Nun"ın Devamı Geliyor: İşte "Dehşetin Yüzü 2"ye İlk Bakış

The Nun 2 filmi için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, korku sineması dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Xavier Dolan Sinema Bırakma Kararı

Ödüllü Yönetmen Xavier Dolan Sinemayı Bıraktığını Açıkladı: “Sanat İşe Yaramaz ve Kendini Adamak Zaman Kaybı”

Sardunyaların Gazabı - Ünver Alibey

Mutasyon Geçiren Bitkilerin Peşinde Bir Ajan Hikâyesini Anlatan “Sardunyaların Gazabı” Yeniden Raflarda