in , ,

Ebeveynliğin Geleceği: Emilia Clarke’lı Bilimkurgu Filmi “The Pod Generation”dan İlk Fragman

The Pod Generation fragmanı yayınlandı. Başrolünde Emilia Clarke ve Chiwetel Ejiofor’un yer aldığı bilimkurgu filmi, doğanın yerine teknolojiyi koymak isteyen çiftin sıradışı macerasına odaklanıyor.

The Pod Generation Fragmanı: Emilia Clarke Başrolde
- Reklam -
- Reklam -

The Pod Generation fragmanı paylaşıldı. Emilia Clarke ve Chiwetel Ejiofor‘un başrollerinde yer aldığı romantik ve bilimkurgu türlerindeki film, kadınların bebeklerini taşımak zorunda kalmadığı ve onları bir kapsülde büyütebildiği yakın bir gelecekte geçiyor.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Sophie Barthes‘ın üstlendiği film, ebeveynliği felsefi bir mercekten ele alarak hicivli bir yaklaşımla işliyor. Barthes’ın dünya kurgusu sansasyonel ve Clement Price-Thomas‘ın prodüksiyon tasarımını da içeriyor. Duygusal etki ve mizah arasında bir denge kurmayı amaçlayan The Pod Generation, ebeveynliğe giden yol hakkında izleyiciye yeni bir tartışmayı konusu sunuyor.

Filmin hikâyesi, New Yorklu bir çift olan Rachel (Emilia Clarke) ve Alvy’nin (Chiwetel Ejiofor), teknolojinin daha rahat bir yaşam sağladığı çok da uzak olmayan bir gelecekte yaşadıklarını anlatıyor. Yükselen bir teknoloji şirketi yöneticisi olan Rachel, çiftlere ayrılabilir yapay rahimler veya kapsüller aracılığıyla uygun bir doğum sunan Womb Center’da bir randevu alır. Doğayla ilgili her şeye düşkün bir botanikçi olan Alvy ise standart bir hamileliği tercih eder. Fırsat kaçırılmayacak kadar iyi olduğunda, Rachel ve Alvy kendilerini kapsüle adarlar. Ancak çok geçmeden teknoloji yoluyla ebeveynliğe giden yolun da en az “doğal” yol kadar zorlu olabileceğini öğrenirler.

- Reklam -

The Pod Generation Fragmanı: Emilia Clarke Başrolde

Sophie Barthes’ın üçüncü uzun metrajı olan The Pod Generation, ilk olarak bu yılın başlarında Sundance Film Festivali’nde gösterildi ve genel anlamda olumlu yorumlar aldı. Şimdi de sinemalara gelmeye hazırlanıyor. Filmde Emilia Clarke ve Chiwetel Ejiofor’un yanı sıra Rosalie Craig, Vinette Robinson ve Jean-Marc Barr gibi isimler de yer alıyor.

Yayınlanan resmi fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

- Reklam -

The Pod Generation Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Game of Thrones yıldızının başrolünde aldığı yeni macera, 11 Ağustos 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak. Ancak şu an için Türkiye’de vizyona girip girmeyeceği bilinmiyor.

The Pod Generation’ın fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinemayla ilgili yeni gelişmelerden haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Oyuncu Grevi Başladı: Film Çekimleri Durdu

Oyuncu Grevinin Başlamasıyla Hollywood Kepenk Kapattı: Büyük Bütçeli Filmlerin Yapımı Durduruldu

Assassin's Creed Heresy - Christie Golden

Ödüllü Yazar Christie Golden’ın “Assassin’s Creed” Macerası “Heresy” Türkçede