in ,

The Lord of the Rings: Gollum – Yeni Tanıtım Videosu ve Detaylar

The Lord of the Rings: Gollum için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Yüzüklerin Efendisi oyunu ile ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.

The Lord of the Rings: Gollum oyun Türkçe Dil Desteği
- Reklam -
- Reklam -

Yüzüklerin Efendisi hayranlarının merakla beklediği oyunlardan olan The Lord of the Rings: Gollum için yeni tanıtım videosu yayınlandı. Serinin en ilgi çekici karakterlerinden biri olan Gollum’un macerasına ortak olacağımız oyunun yeni tanıtım videosunda üç yeni karakter tanıtıldı.

Alman oyun geliştirici şirket Daedalic Entertainment’ın uzun zamandır üzerinde çalıştığı oyun The Lord of the Rings: Gollum’un diğer Yüzüklerin Efendisi oyunlarından farklı olması bekleniyor.

2020 yılının başında hakkında ilk detayların paylaşıldığı, yıl sonunda da Türkçe dil desteği ile geleceği söylenen oyunda Gollum’a dair ayrıntılar yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor. Daedalic, oyunculara diğer Yüzüklerin Efendisi oyunlarından tamamen farklı bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

- Reklam -

Daedalic, oyuncuları Gollum’un uzun yaşam sürecine ortak edecek. Oyun, Gollum’un yüzüğü bulmasıyla başlayan geniş bir zaman dilimini kapsıyor. Oyuncular karakterin gözünden Orta Dünya’da farklı bir maceraya atılacak.

Gollum’un bakış açısından seçimlerin yapılacağı oyunda bu sefer filmdekine nazaran daha duygusal biri tanıtılıyor. Kara Kule’den Mirkwood’a Gollum’un uzun yaşam hikâyesine değiniliyor ve karakterle daha fazla yakınlık kurulması amaçlanıyor. Yapımcılarının ifadelerine göre tasarımlar seriye sadık kalınarak yapıldı.

Oyunun son yayınlanan tanıtım videosunda Gandalf, Sauron’un Ağzı ve Thranduil karakterleri ve yeni mekanlar tanıtıldı.

The Lord of the Rings: Gollum Oyunu Yeni Tanıtım Videosu | İZLE

YouTube video

Aksiyon – macera oyunu olarak tanımlanan Gollum’u, “gizlilik oyunu” türünde yeni bir Yüzüklerin Efendisi macerası olarak karşımıza çıkaran Daedalic, hikâye işleyişini daha tüm hatlarıyla açıklamış değil. Yine de Smeagol’un ve dönüştüğü Gollum’un kişiliklerini oyun formatına uygun hale getirmeyi ve oyuncunun seçimleriyle karakteri yönlendirmesini amaçlıyor.

Oyun, oyuncunun seçimine göre şekillenecek ve Gollum’un karanlık ya da Smeagol’a ait iyi tarafı ortaya çıkacak.

- Reklam -

The Lord of the Rings: Gollum oyununun hala tam bir yayın tarihi yok. 2021’de çıkması beklenirken yayıncı şirketi Nacon Connect bu tarihin 2022’ye ertelendiğini açıkladı.

Oyun, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox serisi, X|S, Nintendo Switch ve PC konsollarında piyasaya çıkacak.

Diğer yandan Daedalic Entertainment’ın Yüzüklerin Efendisi evrenine ait oyun projelerine devam edeceği söyleniyor. Serinin ilk adımı olan Gollum oyunundan sonra, farklı karakterler ve onların hikâyelerini konu alan devam oyunların gelmesi bekleniyor.

The Lord of the Rings: Gollum oyununun yeni tanıtım videosunu sizler nasıl buldunuz? Sizce oyun, hayranların beklentisini karşılayabilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Zülfü Livaneli Vakfı Edebiyat ve Müzik Ödülleri

Zülfü Livaneli Vakfı Çalışmalara Başlıyor: Edebiyat ve Müzik Dalında Ödüller Verilecek

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali Başvuruları Başladı