in ,

Yeni Yüzüklerin Efendisi Oyunu “Gollum”dan Hikâye Fragmanı Paylaşıldı

The Lord of the Rings: Gollum hikâye fragmanı paylaşıldı. Yeni Yüzüklerin Efendisi oyunu için çıkış tarihi de güncellendi.

The Lord of the Rings: Gollum Hikaye Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

The Lord of the Rings: Gollum hikâye fragmanı görücüye çıktı. Daedalic Entertainment tarafından geliştirilen ve Nacon tarafından piyasaya sürülmeye hazırlanan oyun, Yüzüklerin Efendisi evreninin ikonik karakterlerinden Gollum’a odaklanıyor.

İlk haberleri 2019 yılına dayanan oyun, takvim konusunda bazı belirsizlikler yaşıyordu. Nacon etkinliğinde yayınlanan yeni tanıtımla birlikte The Lord of the Rings: Gollum yapımının çıkışı bir kez daha ertelenirken oyunun 2023 yılı içinde yayınlanacağı bilgisi paylaşıldı. Oyun ilk etapta Amazon Prime Video’nun The Rings of Power dizisi ile yakın zamanlı bir çıkış planlamıştı.

Tek Yüzük’ü kaybetmesiyle aklını yitirmeye başlayan hobbit Smeagol’un delilik sürecini işleyecek oyun; J.R.R. Tolkien’in Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi kitapları arasında geçen süreci konu alacak.

- Reklam -

The Lord of the Rings: Gollum Hikâye Fragmanı

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Üçüncü şahıs aksiyon-macera oyunu olarak tanımlanan yapım, oyunculara Gollum karakterini direkt olarak kontrol etme imkânı sağlayacak.

Hayatta kalma ve gizliliğin ağır bastığı oyun; dövüşçü bir karakteri olmasa da Gollum’la dikkatsiz bir düşmanı öldürmek ya da yaralamak için de fırsatlar da sağlayacak.

The Lord of the Rings: Gollum Hikaye Fragman

Yayınlanan hikâye fragmanı, Gollum’un yolculuğunun her zaman karanlık ve tehlikeli diyarları kapsamayacağını da ortaya koyuyor. İkonik karakter tanıtım filminde sakin ormanlada dolaşıyor ve tehlikeli gibi görünmeyen kişilerle tanışıyor. Gelen bilgiler arasında, Gollum’un Mirkwood elfleri ile de temas kuracağı belirtiliyor.

Gollum ve Smeagol’un kişilik bölünmesine de sık sık yer veren yapımın fragmanını Nacon şu sözlerle duyuruyor:

- Reklam -

“Gollum’un Kıymetli’sini aramak için çıktığı olağanüstü macerasını anlatan fragmanla, Daedalic’in anlatılmamış hikâyesini keşfedin. Bu orijinal hikâye sizi J.R.R. Tolkien’in kitaplarından tanıdığınız karakterlerle karşılaşacağınız Orta Dünya’nın çeşitli yerlerine götürecek.”

The Lord of the Rings: Gollum Yeni

Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, PC, Xbox One ve Xbox Series X platformları üzerinden yayınlanacak oyunun en geç Eylül 2023 tarihinde yayınlanmış olması bekleniyor.

Gollum oyunu dahi önümüzdeki iki yıl boyunca toplamda beş yeni Yüzüklerin Efendisi oyununun yayınlanması planlanıyor.

Siz The Lord of the Rings: Gollum oyunu hakkında nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla oyun haberi için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Game Rant, True Achievements

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kaan Cumalıoğlu Athica Yayınları Söyleşi

Kaan Cumalıoğlu: “Yayıncılık Dünyasına Taze Bir Soluk Katmak için Yola Çıktık”

The Challenge fragman uzayda cekilen ilk uzun metraj

Uzayda Çekilen İlk Uzun Metraj Filmden Fragman Yayınlandı: İşte Rusya’nın Uzay Yarışındaki Son Adımı