in ,

“The Rings of Power” 2. Sezon ‘Tamamıyla Kötü Karakterlerle İlgili’ Olacak

The Rings of Power 2. sezon hakkında yeni detaylar belli oluyor. Dizinin başyazarları, yeni sezonun ‘tamamen kötü karakterlerle ilgili’ olduğunu vurguluyor.

The Rings of Power 2. Sezon Kötü Karakterler
- Reklam -
- Reklam -

The Rings of Power 2. sezon için geri sayım sona eriyor. Prime Video imzalı Yüzüklerin Efendisi dizisinin gelecek sezonundan yeni bir görsel ve yeni detaylar geldi.

İlk sezonu Eylül 2022’de Prime Video’da yayına giren yapım, yaklaşık 2 yıllık aranın ardından geri dönmeye hazırlanıyor.

Bugüne dek yeni sezona dair bilinenler arasında Orta Dünya’nın ikonik karakteri Tom Bombadil’in diziye katılması, Bronwyn’i canlandıran Nazanin Boniadi’nin projeden ayrılması, yeni sezonun daha karanlık ve karakter odaklı olması gibi detaylar bulunuyordu. Aynı zamanda 2. sezonda yapıma yeni kötülerin de katılacağı biliniyordu.

- Reklam -

Prömiyer için gün sayan The Rings of Power 2. sezonun tanıtım faaliyetleri kapsamında, Total Film dergisine konuk olan başyazarlar Patrick McKay ve J.D. Payne yapıma dair yeni detaylar paylaştı.

The Rings of Power 2. Sezon Merkezine Kötü Karakterleri Alacak

The Lord of the Rings: The Rings of Power 2. sezon bu yazın sonunda izleyicilerin karşısına çıkacak. Yeni sezonda yapımın daha karanlık olması ise zaten beklenen bir karardı. Patrick McKay ve J.D. Payne’in verdiği demeçler, sezonun odak noktasına dair de bazı ipuçları sunuyor.

İkili, ilk sezonun kahramanlarla ilgili olduğunu belirtirken “2. sezon tamamıyla kötü karakterlerle alakalı” değerlendirmesini yapıyor.

The Rings of Power 2. Sezon Adar Sam Hazeldine

Yeni sezonda Sauron giderek güçleniyor ve yeni bir kılıkla Orta Dünya halklarını kandırmaya devam ediyor.

Yazarlar açıklamalarına şöyle devam ediyor:

“Bu sefer Sauron’un planları her şeyi harekete geçiriyor: Adar ve orklardan oluşan ordusu; Galadriel, Elrond ve Gil-galad ve elflerden oluşan orduları dizimizin şimdiye kadar gördüğü en büyük savaşta karşı karşıya gelecek. Bu savaştan birçok önemli isim sağ çıkamayabilir.”

- Reklam -

Yeni sezonda Celebrimbor, McKay ve Payne’in “ana kahraman” olarak adlandırdığı karakter olacak ve Sauron ile oluşturduğu dinamik “merkezi ilişki” hâline gelecek.

Kral 3. Durin ile Oğlu Arasındaki İlişki Giderek Bozuluyor

Total Film ayrıca 2. sezondan yeni bir görüntüye de ev sahipliği yapıyor. Görselde Peter Mullan’ın canlandırdığı Kral 3. Durin gözler önüne seriliyor. Yeni sezon, Durin ile oğlunun bozulmaya başlayan ilişkisine de derinlemesine bir bakış atacak.

The Rings of Power 2. Sezon Kötü Karakterler ve Durin

Yazarlar, Kral Durin hakkında şu ipucunu veriyor:

“Efsanelerde tekrar eden bir motif, bir kralın sağlığının kötüye gitmesinin tüm krallığı tehlikeye atan bir hastalığa yol açması çevresinde şekilleniyor. 2. sezon, Kral Durin ve oğlu arasındaki parçalanmış ilişkiyi benzer boyuta taşıyor.”

The Lord of the Rings: The Rings of Power 2. sezon 29 Ağustos 2024 tarihinde yayına başlayacak.

The Rings of Power 2. sezon hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Games Radar

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Megalopolis Filmi Vizyon Tarihi

Francis Ford Coppola’nın Bilimkurgu Filmi “Megalopolis”te Vizyon Tarihi Belli Oldu

Radyoaktif Düşler - Akdeniz Bilimkurgu Antolojisi

Akdeniz Bilimkurgu Antolojisi “Radyoaktif Düşler” Okurla Buluşuyor