in , , ,

Pedro Pascal’lı Bilimkurgu Animasyonu “The Wild Robot” Filminden Fragman

The Wild Robot filmi geliyor. Yönetmenliğini Chris Sanders’ın üstlendiği animasyon yapımı, yıldızlarla dolu bir seslendirme kadrosuna sahip.

The Wild Robot Filmi 2024 - Fragman
- Reklam -
- Reklam -

The Wild Robot filminden ilk fragman paylaşıldı. Pedro Pascal, Mark Hamill ve Bill Nighy gibi isimleri bir araya getiren animasyon macerası animasyon formatında izleyicilerin karşısına çıkacak.

Yönetmenliğini daha önce Lilo & Stitch, The Croods ve How to Train Your Dragon ile Oscar adaylığı alan Chris Sanders’ın üstlendiği animasyon filmi için geri sayım başladı.

DreamWorks Animation şu sıralar Kung Fu Panda 4 ile izleyicileri heyecanlandırsa da ünlü animasyon stüdyosu sıradaki projelerinden birisini daha tanıttı.

- Reklam -

The Wild Robot filminden yayınlanan ilk fragman, Puss in Boots: The Last Wish yapımında olduğu gibi 2D/3D karışımı tarzın bir benzerini gözler önüne seriyor.

The Wild Robot Filmi Fragman

Yapımın konusu hakkındaki detaylar şimdilik saklı tutulsa da ilk tanıtım videosu, filmin geçtiği ortama dair ipuçları veriyor.

The Wild Robot Filmi Peter Brown’ın Kitabından Uyarlanıyor

The Wild Robot filmi, Amerikalı çocuk kitapları yazarı Peter Brown’ın 2016 yılında yayımlanan aynı adlı eserinden uyarlanıyor. Yazar, aynı zamanda 2018’de The Wild Robot Escapes isimli bir devam macerası da kaleme almıştı.

The Wild Robot Film 2024 - Fragman

Kitap, orman sakinleriyle arkadaş olan bir robotun serüvenini konu alıyor. Filmdeki robotun seslendirmesini ise Lupita Nyong’o üstleniyor. Nyong’o’ya eşlik edenler arasında Pedro Pascal, Kit Connor, Stephanie Hsu, Mark Hamill ve Catherine O’Hara yer alıyor.

- Reklam -

DreamWorks Animation yeni filmini, olası devam maceralarına da kapı aralayabilecek önemli bir marka gözüyle bakıyor.

The Wild Robot Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Dreamworks Animation geçen yaz gişede başarısız sonuçlar elde eden Ruby Gillman ve Teenage Kraken gibi yapımlara imza atmıştı. Bununla birlikte Puss in Boots: The Last Wish ve The Bad Guys gibi ses getiren filmleri de hayranlarıyla buluşturmuştu. Stüdyo aynı zamanda Netflix için Orion and the Dark adlı bir animasyon filmi hazırlamış, bu yapım da eleştirmenlerden ortalama puanlar almıştı.

The Wild Robot filmi 20 Eylül 2024’te sinema salonlarında gösterime girecek.

Chris Sanders’ın yeni filmi hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

House of the Dragon 2. Sezon Çıkış Tarihi

“House of the Dragon” 2. Sezon ile Geri Dönüyor: Yayın Tarihi Açıklandı

Çatalhöyük Dünyanın En Eski Ekmek Kalıntısı

8.600 Yıllık Keşif: Çatalhöyük’te Dünyanın En Eski “Ekmek” Kalıntısı Ortaya Çıkartıldı