in

Puss in Boots 2 Fragmanı: Shrek’in Meşhur Çizmeli Kedi’si Geri Dönüyor

Puss in Boots 2 fragmanı yayınlandı. İlk olarak Shrek serisinde gözüken ve sonrasında kendi filmine kavuşan Çizmeli Kedi’nin devam macerası yıllar sonra geliyor.

Puss in Boots 2 Fragmanı - Çizmeli Kedi: Son Dilek | İZLE
- Reklam -
- Reklam -

Puss in Boots 2 fragmanı paylaşıldı. İlk defa Shrek film serisinde görünen, daha sonra 2011 yılında kendi solo filmine kavuşan Çizmeli Kedi, yıllar sonra yeni macerasıyla beyaz perdeye dönüyor.

İlk filminin ardından yaklaşık on yıllık bir aranın ardından gelen ve uzun zamandır beklenen devam filmi, Çizmeli Kedi’nin tehlikeye olan tutkusunu ve dokuz canından sekizini kaybetmesiyle güvenlik konusundaki umursamazlığının azaldığını gösteriyor. Kara Orman’da gizlenmiş efsanevi Dilek Yıldızı’nı öğrenen Puss, çok geç olmadan büyülü nesneye güvenli bir şekilde ulaşmak için eski ortağı ve düşmanı Kitty Soft Paws’tan yardım istiyor.

İlk filmde de olduğu gibi başkarakteri Antonio Banderas’ın seslendirdiği filmde aynı zamanda Salma Hayek, Harvey Guillén, Florence Pugh, John Mulaney, Wagner Moura, Olivia Colman, Ray Winstone, Samson Kayo, Anthony Mendez ve Da’Vine Joy gibi isimler yer alıyor. Joel Crawford devam filminin yönetmenliğini üstleniyor. DreamWorks’ün Paramount’tan Universal’e geçişi birden fazla gecikmeye yol açarken, senaryonun da defalarca değişmesi, filmin bu kadar gecikmesine neden oldu. Puss in Boots: The Last Wish için oyuncu kadrosu ve ekibin resmi olarak ayarlanmasıyla birlikte, izleyiciler nihayet uzun süredir devam eden macerayı ilk kez görme şansına erişiyorlar.

- Reklam -

DreamWorks, yıldızlarla dolu kadrosunu açıklamanın hemen ardından resmi Puss in Boots: The Last Wish (Çizmeli Kedi: Son Dilek) fragmanını yayınladı. Fragman, Çizmeli Kedi’nin kendisine kayıp hayatlarını geri alma yeteneği verecek efsanevi bir nesneyi bulmak için bir yolculuğa çıkarken dönüşünü gösteriyor.

Hemen aşağıdan yayınlanan fragmanı orijinal dilinde veya Türkçe Dublajlı haliyle izleyebilirsiniz.

Puss in Boots 2 Fragmanı – Çizmeli Kedi: Son Dilek | İZLE

YouTube video

(Çizmeli Kedi: Son Dilek fragmanını Türkçe dublajlı olarak YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Resmi fragman, Antonio Banderas’ın Shrek serisi ile tanınan karakterine hayranlar olanlar için oldukça güzel sahneler sunuyor. Puss in Boots: The Last Wish, 23 Eylül 2022 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Çizmeli Kedi’nin ilk filmini nasıl bulmuştunuz? Yıllar sonra gelen ikinci filmin fragmanı nasıl gözüküyor? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    “Çizmeli Kedi (2011)” filmini ve “Çizmeli Kedi: Üç Küçük Şeytan (2012)” kısa filmini de sevmiştim, beğeniştim. Umarım bu da onlar gibi iyi olur, ‘yanıltan devam filmleri’ kervanına katılmaz ^^’

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

edebiyat dünyası ukrayna savaş yardım

Edebiyat Dünyası Savaştan Etkilenen Ukraynalılar için Yardım Kampanyası Düzenliyor

tiktok cannes film festivali sponsor

Sosyal Medya Devi TikTok, Cannes Film Festivali’nin Resmi Sponsoru Oldu