in , ,

Toyota Anime Dünyasına Adım Atıyor: İşte Fütüristik Yarış Animesi “GRIP”ten İlk Fragman

Toyota animesi “GRIP” geliyor. Popüler araba markası, pazarlamaya farklı bir boyut katarak yeni anime macerasının ilk fragmanını paylaştı.

Toyota Animesi "Grip" Geliyor: İşte İlk Fragman
- Reklam -
- Reklam -

ToyotaGRIP ile anime dünyasına yaratıcı bir adım atıyor. Ünlü otomotiv markası, beş bölümden oluşan animesinde Initial D’den ilham alarak otomobil üreticilerinin potansiyel meraklılarla nasıl etkileşim kuracağını yeniden tanımlıyor. Yapımın ilk fragmanı paylaşıldı.

Sıkıcı reklamları unutun. Toyota vites değiştiriyor ve yepyeni bir anime serisiyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Kaliforniya merkezli bir pazarlama ajansı olan Intertrend tarafından geliştirilen GRIP, kurgusal teknoloji devi SynthCorp tarafından kontrol edilen fütüristik bir metropolde geçiyor.

Macera, SynthCorp tarafından dayatılan otomatik sürüş zorbalığına meydan okuyan karizmatik kahraman Jae Kang ve ekibinin etrafında dönüyor. Dizi, yapay zekâ hakkındaki güncel endişeleri ele alıyor ve “Otomasyona karşı Manuel Kontrol”, “Dijital ve Analog” ve “İyi ve Kötü” arasındaki zamansız mücadele gibi temaları inceliyor.

- Reklam -

Toyota Animesi "Grip" Geliyor: İşte İlk Fragman

Intertrend Strateji/Kreatif Direktörü Matthew Choy, GRIP’in tasarlanmasında Initial D gibi klasik animelerin etkisini vurguluyor. Choy, animeyi otomotiv kültürünün özünü yakalamak için mükemmel bir araç olarak görüyor ve hem otomobillerin hem de karakterlerin hayattan daha büyük tasvirlerine izin verirken sürüş heyecanını ve heyecanını artırıyor.

İşte Toyota Animesi “GRIP” Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

GRIP sadece bir anime değil, aynı zamanda Toyota Gazoo Racing ekibiyle de bağlantı kurarak gerçek hayattan öğeler içeriyor. Bu stratejik hamle, Z Kuşağı ve Asyalı-Amerikalı gençleri hedef alarak otomobillere olan ilgiyi artırmayı amaçlıyor.

- Reklam -

İlk sezonun genel fragmanının yanı sıra ilk bölümle ilgili paylaşılan fragmanı da aşağıdan izleyebilirsiniz:

GRIP 1. Bölüm Fragmanı | İZLE

YouTube video

Initial D’nin yanı sıra diğer anime klasiklerinden ilham alan anime, geleneksel pazarlama kalıplarını yıkarak izleyiciyi kendine çekmeyi amaçlıyor. 2022’de Sunrise serisi Hi-Drivers ile de örneklendiği gibi, bu değişim otomotiv ve eğlence sektörleri arasındaki işbirliğinin artan bir eğilime işaret ediyor.

İlk bölümü 26 Şubat 2024 tarihinde yayınlanacak olan dizi toplamda beş bölümden oluşuyor. Yeni bölümleri haftalık olarak yayınlanacak ve toyota.com/grip adresinden izlenebilecek.

Toyota’nın anime dünyasına girmesini sağlayan yeni hamlesini nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kayıp Sırlar Muhafızı: Kayhan Demir'den Yeni Polisiye

Kayahan Demir’den Yeni Polisiye Serisi: “Kayıp Sırlar Muhafızı” Çıktı

Güneş Sistemi'ndeki Cüce Gezegenlerde Okyanus Olabilir

Güneş Sistemi’nin Uzak Köşelerinde Yaşam Olasılığı: Cüce Gezegenler Sıcak Okyanuslar Barındırıyor Olabilir