in ,

“Yellowstone”un Devamı Niteliğindeki Spin-Off Macerası, Ana Diziden 3 Karakteri Geri Getiriyor

Yellowstone final sezonu sonrası gelecek olan devamı niteliğindeki yeni spin-off projesinde, asıl diziden üç önemli ismin yer alacağı ortaya çıktı.

Yellowstone Spin-Off'u: Ana Diziden 3 Karakter Geri Dönüyor
- Reklam -
- Reklam -

Yellowstone dizisi yakında final yapacak olmasına rağmen hikâyesi bitmiyor. Dizi, yeni bir spin-off ile izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Yeni seride, ana diziden üç önemli karakterin geri döneceği açıklandı. Cole Hauser (Rip), Kelly Reilly (Beth) ve Luke Grimes (Kayce) yeni dizide yer alacak isimler arasında.

Ana dizinin son bölümleri şu anda yapım aşamasında ve Kasım 2024’te izleyiciyle buluşacak. Üstelik dizide Ryan karakterini canlandıran Ian Bohen’e göre final sezonu, “yazılabilecek en iyi” sonlardan birine sahip.

Ancak Dutton ailesinin destansı hikâyesi yeni spin-off ile devam edecek. Puck sitesinde yayınlanan bir habere göre, Cole Hauser ve Kelly Reilly’nin yeni diziye dahil olmaları için bölüm başına 1.25 milyon dolar gibi yüksek ücretler talep ettikleri belirtiliyor. Bu taleplerin karşılanıp karşılanmadığı henüz net değil. Yine de aktörlerin geri dönmesi için önemli maliyetlerin gözden çıkarıldığı kesin.

- Reklam -

"Yellowstone"un Devamı Niteliğindeki Spin-Off Macerası, Ana Diziden 3 Karakteri Geri Getiriyor

Yeni dizide ayrıca Matthew McConaughey ve Michelle Pfeiffer gibi ünlü isimlerin de başrolde olacağı konuşuluyor. Kevin Costner’ın ise orijinal diziden olaylı bir şekilde ayrılmasının ardından spin-off’ta yer alması beklenmiyor. Öte yandan Costner son bölümler için sürpriz bir geri dönüş yapabileceğini imâ etmişti.

Yellowstone Spin-Off’u Ana Dizinin Kaldığı Yerden Hikâyeye Devam Edecek

Yeni spin-off serisinin konusu hakkında fazla detay verilmemiş olsa da, Dutton ailesinin hikâyesinin kaldığı yerden devam edeceği ve yine epik bir anlatım sunacağı belirtiliyor. Hauser, Country Living dergisine verdiği röportajda karakterlerinin hikâyelerinin devam etme potansiyelinden bahsetmiş ve şunları söylemişti:

“Taylor, Kelly Reilly, kendim ve diğer bazı oyuncularla ilgili heyecan verici fikirler var. Taylor’ın yaratıcı olarak nereye gideceğini görmek için sabırsızlanıyorum. Ama şu an için tüm odak noktamız Yellowstone’u güçlü bir şekilde tamamlamak.”

- Reklam -

Yellowstone, Amerika’nın vahşi doğasında geçen ve Dutton ailesinin geniş arazilerini koruma mücadelesini anlatan bir dizi. Kevin Costner’ın başrolde olduğu dizi, aile içi ve dışı çatışmalarla dolu. Yüksek gerilimli dram ve çarpıcı manzaralarıyla izleyicilerin beğenisini kazandı.

"Yellowstone"un Devamı Niteliğindeki Spin-Off Macerası, Ana Diziden 3 Karakteri Geri Getiriyor

Yeni dizinin kesin yayın tarihi henüz belli olmasa da, Cole Hauser, Kelly Reilly ve Luke Grimes’in geri dönüş ihtimali hayranlar arasında büyük bir memnuniyet yaratmış durumda. Bu spin-off’un, Yellowstone’un başarısını devam ettirip ettiremeyeceği ise merak konusu.

Yeni spin-off’un ana dizi kadar ses getireceğini düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mashle: Magic and Muscles 3. Sezon Onayı Aldı (Video)

“Mashle: Magic and Muscles” Animesi 3. Sezon Onayını Aldı: İşte İlk Tanıtım (Video)

 Lazarus – Doğacan Silivri

Bir Bağımlılık, Ölüm ve Yaşam Hikâyesi: Doğacan Silivri’den “Lazarus” Raflarda