in ,

“The Big Bang Theory” Evreni “Young Sheldon” Sonrası Yeni Bir Dizi ile Genişliyor

Young Sheldon spin-off dizisi ile “The Big Bang Theory” evreni genişlemeye devam edecek. Yeni macera, Georgie ve Mandy karakterlerini merkeze alacak.

Young Sheldon Spin-off Dizisi - The Big Bang Theory
- Reklam -
- Reklam -

Young Sheldon spin-off dizisi için hazırlıklar başladı. CBS kanalı, The Big Bang Theory evrenini yeni yapımlarla genişletmeye kararlı.

Amerikan sit-com tarihinde önemli bir yer edinen The Big Bang Theory dizisi 2007-2019 yılları arasında toplamda 12 sezon ve 280 bölüm boyunca izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Yaratıcılığını Chuck Lorre ve Bill Prady ikilisinin üstlendiği dizi 10 Emmy ödülünü hanesine yazdırmış; ardından da sevilen karakteri Sheldon Cooper’ın gençliğine odaklanan Young Sheldon dizisi ile macerasını devam ettirmişti.

- Reklam -

2017’de başlayan Young Sheldon dizisi, başarı açısından öncülünün ardında kalsa da adından söz ettirmeyi bilmişti. Şu sıralar 7. sezon için gün sayan yapım, her ne kadar ekranlara veda etmeye hazırlansa da CBS’in The Big Bang Theory evreniyle işi bitmiş değil.

Young Sheldon Spin-off Dizisi - The Big Bang Theory - CBS

Young Sheldon Spin-off Dizisi ile Hikâye Devam Edecek

Variety’nin haberine göre CBS’in Cooper Ailesi’nin hikâyesini anlatmaya devam etmek istiyor. Georgie (Montana Jordan) ve Mandy (Emily Osment) merkezli bir Young Sheldon spin-off’u için hazırlıklar başladı.

Georgie ve Mandy, yeni yapımda ebeveynliğin zorluklarına karşı bir mücadele ortaya koymak zorunda kalacaklar.

Mandy ve Georgie’nin ilişkisi ilk etapta aile içinde onaylanmamıştı. Ancak Mandy’nin hamile olduğunun ortaya çıkmasının ardından George (Lance Barber) ve Mary Cooper (Zoe Perry) kendi yöntemleriyle büyükanne ve büyükbaba olacakları gerçeğiyle yüzleşmek durumunda kaldılar.

Young Sheldon Spin-off Dizi - The Big Bang Theory

- Reklam -

Diziden başka herhangi bir oyuncunun yeni projeyle geri dönüp dönmeyeceği şu anda bilinmiyor. Öte yandan kanalın yapıma henüz resmi bir yeşil ışık yakmadığı ve sürecin henüz proje aşamasında olduğu da belirtiliyor.

Young Sheldon dizisi, The Big Bang Theory’de Jim Parsons tarafından canlandırılan karakterin gençliğini ele almıştı. Başrolünde Iain Armitage yapımda Cooper çok özel sosyal becerilerle büyüdüğünden, gençliğinde ailesine çok bağlıydı. Bu durum izleyicilerin Georgie de dahil olmak üzere Sheldon’ın kardeşleri hakkında daha fazla bilgi edinmesini sağladı.

Young Sheldon 7. Sezon Final - The Big Bang Theory

Georgie ve Mandy etrafında şekillenecek olan spin-off dizisi, Young Sheldon’da yürütücü yapımcı olarak görev yapan Chuck Lorre, Steve Holland ve Steven Molaro tarafından yazılacak.

Young Sheldon 7. sezon 15 Şubat 2024 tarihinde başlayacak ve 14. bölümüyle 16 Mayıs 2024 tarihinde ekranlara veda edecek. Yeni yapımın, bu final takviminden sonra netleşmesi bekleniyor.

Yeni spin-off dizisi hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Daredevil: Born Again Dizisinde Foggy ve Karen Geri Dönüyor

Kesinleşti: Deborah Ann Woll ve Elden Henson “Daredevil: Born Again” Dizisi ile Geri Dönüyor

Avni Doshi Söyleşisi: Yanık Şeker ve Dahası

Avni Doshi: “Kadınlardan ve Birbirleriyle Olan İlişkilerinden İlham Aldım”