in ,

Kesinleşti: Deborah Ann Woll ve Elden Henson “Daredevil: Born Again” Dizisi ile Geri Dönüyor

Daredevil: Born Again dizisi ile Karen ve Foggy karakterlerini canlandıran Deborah Ann Woll ve Elden Henson’ın geri döneceği kesinleşti.

Daredevil: Born Again Dizisinde Foggy ve Karen Geri Dönüyor
- Reklam -
- Reklam -

Daredevil: Born Again dizisi Netflix’te yer alan başrolleri geri getiriyor. Daha önce yapımda yer almayacakları belirtilen Deborah Ann Woll ve Elden Henson’ın sırasıyla Karen ve Foggy karakterlerini bir kez daha canlandıracakları bildirildi.

Marvel Netflix’in önemli yıldızları Elden Henson ve Deborah Ann Woll’un merakla beklenen Disney+ dizisi Daredevil: Born Again ile geri dönüş yapacakları bildirildi. Jeff Sneider tarafından ortaya atılan haberde Marvel Studios geri dönüşlerini resmi olarak onaylamamış olsa da, oyuncuların Foggy Nelson ve Karen Page rollerini yeniden canlandıracakları belirtiliyor. Marvel Stüdyoları yaratıcı düzenlemeler yapmadan önce, 2023’te dizide yer almayacaklarını belirten daha önceki raporlar göz önüne alındığında, bu gelişme hayranlar için de sürpriz oldu.

Yakın zamanda yapılan bir açıklamaya göre Daredevil: Born Again, her biri dokuz bölümden oluşan iki kısım halinde sunulacak. Yaklaşık altı bölümden oluştuğu bildirilen ilk çekimler, yeni bir yaratıcı yönlendirme ihtiyacını doğurdu. Yaratıcı ekibin yenilenmesi kararı SAG-AFTRA oyuncularının grevi sırasında alınmış ve başyazarlar Chris Ord ve Matt Corman’ın ayrılmasına yol açmıştı. Moon Knight ve Loki 2. sezondaki çalışmalarıyla tanınan Justin Benson ve Aaron Moorhead, ilk sezonun geri kalanında yönetmenlik görevlerini üstlendi.

- Reklam -

Daredevil: Born Again Dizisinde Foggy ve Karen Geri Dönüyor

Daredevil: Born Again Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Daredevil: Born Again, Charlie Cox’un canlandırdığı Matt Murdock/Daredevil ile Vincent D’Onofrio’nun canlandırdığı Wilson Fisk/Kingpin arasında süregelen çatışmanın etrafında dönüyor. Oyuncu kadrosu Sandrine Holt, Michael Gandolfini ve Margarita Levieva gibi yeni isimlerle zenginleşecek. Tanıdık yüz Jon Bernthal ise Frank Castle/The Punisher rolünü yeniden canlandıracak.

Vincent D’Onofrio daha önce Daredevil: Born Again’in Netflix dizisinin sadece bir devamı değil, tamamen yeni bir girişim olduğunu vurgulayarak dizinin dinamiklerine ilişkin görüşlerini paylaşmıştı. Ancak kısa bir süre önce Echo’nun Hulu ve Disney Plus’a gelmesiyle birlikte Netflix’te yayınlanan tüm Marvel dizilerinin resmi olarak kanon sayıldığı duyurulmuştu.

- Reklam -

Henüz kesin bir yayın tarihi açıklanmamış olsa da, Daredevil: Born Again için beklenti hâlâ yüksek. Marvel Sinematik Evreni’ne yeni bir bakış açısı getirmeye hazırlanan dizi, hayranları için 18 bölümden oluşan benzersiz ve heyecan verici bir deneyim vaat ediyor.

Kesinleşti: Deborah Ann Woll ve Elden Henson "Daredevil: Born Again" Dizisi ile Geri Dönüyor

Karen ve Foggy karakterlerinin de Marvel Sinematik Evreni dizisine katılacak olması hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for cankutpotter cankutpotter dedi ki:

    Bence çok yerinde olur. Netflix dizilerinin havasını yakalama niyetleri varsa aynı karakterlerin devam etmesini beklerim şahsen. Kaldı ki Netflix dizileri artık kanon sayılıyorsa zaten herkes de bunu bekler kanımca.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Robert Downey Jr. - Iron Man Performansı

Robert Downey Jr. Marvel’daki Iron Man Performansının Yeterince Takdir Edilmediğini Düşünüyor

Young Sheldon Spin-off Dizisi - The Big Bang Theory

“The Big Bang Theory” Evreni “Young Sheldon” Sonrası Yeni Bir Dizi ile Genişliyor