in ,

“Big Bang Theory” Dizisi “Young Sheldon” 7. Sezon ile Final Yapıyor

Young Sheldon 7. Sezon ile final yaparak ekranlara veda ediyor. “The Big Bang Theory” evreninde geçen CBS yapımı spin-off, Sheldon Cooper’ın gençliğini konu alıyordu.

Young Sheldon 7. Sezon Final
- Reklam -
- Reklam -

Young Sheldon 7. Sezon ile final yapacak. CBS’in sevilen The Big Bang Theory dizisi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

2007 – 2019 yılları arasında 12 sezon ve 280 bölüm boyunca devam eden The Big Bang Theory dizisi modern dönem sit-com’ları arasında özel bir yer edinmeyi başarmıştı. Chuck Lorre ve Bill Prady tarafından yaratılan komedi dizisi, toplamda 10 Emmy ödülü almıştı.

Yapımın sevilen karakterlerinden Sheldon Cooper’ın Teksas’ta geçen çocukluğuna odaklanan Young Sheldon dizisi ise 2017’de başladı. Öncülüne göre sönük bir grafik çizse de yapım kendi kitlesini 6 yıl boyunca peşinde sürüklemeyi bildi.

- Reklam -

Young Sheldon 7. Sezon Final - The Big Bang Theory

Iain Armitage’in başrolünde yer aldığı dizi için final çanları ise yavaş yavaş duyulmaya başladı. Yapımın ne zaman sona ereceğine dair spekülasyonlar bir süredir devam ediyordu. Oyuncu ve senarist grevi de bu belirsizliğin büyümesine neden oldu.

Young Sheldon 7. Sezon ile Macera Sona Eriyor

Grevlerin sona ermesinden kısa bir süre sonra CBS, Young Sheldon’ın 7. sezon ile noktalanacağını resmi olarak duyurdu. Şubat 2024’te başlaması planlanan final sezonu, toplam 14 bölümden oluşacak. Dizinin final bölümü ise 16 Mayıs Perşembe günü yayınlanacak.

Dizinin yürütücü yapımcıları Steve Holland, Steven Molaro ve Chuck Lorre yaptıkları açıklamada şunları kaydetti:

“Sheldon Cooper’ın kökenini anlatabilmek ve hikâyeyi tüm Cooper ailesini kapsayacak şekilde genişletmek bizim için harika bir deneyim oldu. Geçen altı sezonda Cooper Ailesi’nin bu dönemini benimsedikleri için hayranlarımıza minnettarız. Tüm YOUNG SHELDON ailesi adına bu son sezonu sizlerle paylaşmaktan heyecan duyuyoruz.”

Young Sheldon 7. Sezon Final - CBS

- Reklam -

Bu sene Hollywood’da yazar ve oyuncu grevleri gerçekleşmemiş olsaydı, dizi muhtemelen şu sıralar izleyicilerle buluşmaya başlamış olacaktı. CBS kanalı genellikle yeni sezonları eylül ayında başlatıyor ve dizilerin bölüm sayısı 22’ye kadar çıkabiliyor. Ancak grevler yayın takvimlerini oldukça karıştırdı.

Young Sheldon’ın yazar odası ancak ekim ayında kapılarını aralayabildi. Bununla birlikte final sezonu için çekimler henüz başlamadı.

Yeni The Big Bang Spin-off Dizisi Yolda

Öte yandan Max kanalında şu sıralar başka bir The Big Bang Theory spin-off’u için çalışmalar sürüyor. Orijinal dizinin yaratıcılarından Chuck Lorre, geçen günlerde bahsi geçen spin-off’un henüz erken geliştirme aşamasında olduğunu doğrulamıştı. Bu nedenle yeni yapımın The Big Bang Theory kadrosuyla mı, yoksa Young Sheldon’ın karakterleriyle mi geliştirileceği şimdilik bilinmiyor.

Jim Parsons - The Big Bang Theory - Sheldon

Bununla birlikte yeni dizinin tamamen farklı bir hikâye anlatma ihtimali de bulunuyor. Detayların yakın gelecekte ortaya çıkması bekleniyor.

Young Sheldon 7. Sezon ile final kararı alması hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Merry Little Batman Fragmanı Yayınlandı

“Merry Little Batman” Fragmanı: Damian Wayne Joker’ın Şeytani Planına Karşı Tek Başına

Ke Huy Quan - Star Wars Evreni

Oscar Ödüllü Aktör Ke Huy Quan “Star Wars” Evrenine Katılmak İstiyor