in ,

Oscar Ödüllü Aktör Ke Huy Quan “Star Wars” Evrenine Katılmak İstiyor

Ke Huy Quan gelecek hayallerinden bahsederken Star Wars evrenine dahil olma isteğinden de bahsetti.

Ke Huy Quan - Star Wars Evreni
- Reklam -
- Reklam -

Ke Huy Quan Star Wars evrenine olan sevgisinden ve Yıldız Savaşları dünyasına katılma arzusundan bahsetti.

2022’de vizyona giren Ke Huy Quan Daniels imzalı Everything Everywhere All at Once filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar Ödülü’nü almıştı. Vietnamlı aktör son olarak Disney Plus’ta yayınlanan Loki dizisinde izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Daha önce 1984 yapımı Indiana Jones and the Temple of Doom (Kamçılı Adam) filmindeki rolüyle Oscar adaylığı da alan oyuncu, son dönemlerde ciddi bir yükseliş içinde.

- Reklam -

Disney Plus’ta izleyicilerle buluşan Loki’nin 2. sezonunda Ouroboros rolüyle beğeni toplayan aktör, Disney ile olan yolculuğuna devam etmek istiyor.

Ke Huy Quan “Star Wars” Evreni için Kathleen Kennedy ile Konuştuğunu Açıkladı

Ke Huy Quan uzun süredir hayranı olduğu Marvel Sinematik Evreni’nin bir parçası olmaktan hayranlık duyduğunu aktarırken Star Wars hayallerini de dile getirdi.

“MCU’yu seviyorum. Ödül sezonu boyunca Indiana Jones’taki ailemle bağlantı kurabildim. Bildiğiniz gibi Kathleen Kennedy yapımcıydı. Ve şu anda Lucasfilm’in başında o var. Ona gittim ve, ‘Kathy, Star Wars evrenine katılmayı çok isterim. Bu da benim dileklerimden birisi. Ama dürüst olmak gerekirse, çok şanslıydım. Gerçekten çok şanslıydım.”

Ke Huy Quan - Star Wars Evren - Lucasfilm

Quan, Cadılar Bayramı’nda yaşadığı bir anısını şu sözlerle aktardı:

- Reklam -

“Geçen Cadılar Bayramı’nda bir hayranımı gördüm: Dört kişilik bir aileydi ve Cadılar Bayramı’na Short Round, Data [The Goonies’teki karakteri], Waymond ve Ouroboros olarak gitmişlerdi. O fotoğrafı gördüm ve kalbim ısındı. Oynadığım karakterlerin seyircide yankı bulması beni çok mutlu ediyor. Kim bilir? Yani, uzun zamandır bu işin içinde olmama rağmen epeydir bu işi yapmıyorum. Ama bu sefer oldukça yeniymişim gibi hissediyorum. Bu yüzden birçok farklı karakteri oynayabilmek istiyorum.”

Ke Huy Quan - Loki 2. Sezon

“Disney Ailesi” Vurgusu

Disney’in kendi gözünde bir “aile” olduğunu da sözlerine ekleyen Quan, çok genç yaştan itibaren bu topluluğun bir parçası olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

“Kathy’yi gördüğümde gidip ona kocaman sarıldım. Ve dedim ki, ‘Kathy, Kathy, lütfen beni Star Wars evrenine sok!’ Ve bunun en güzel yanı, eğer düşünürseniz, hepsinin Disney çatısı altında olması, biliyor musunuz? Yani, Short Round olduğum için şanslıydım, o da Disney’in. Ve şimdi de MCU. Bilirsiniz işte ailede kalmak istiyorum. Bu harika bir şey.”

Siz Ke Huy Quan’ı Star Wars evreninde görme fikrini nasıl karşılıyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Young Sheldon 7. Sezon Final

“Big Bang Theory” Dizisi “Young Sheldon” 7. Sezon ile Final Yapıyor

Ölümlü Dünya 2 Fragmanı

“Ölümlü Dünya 2” Filminden İlk Fragman Yayınlandı