in , ,

“Ölümlü Dünya 2” Filminden İlk Fragman Yayınlandı

Ölümlü Dünya 2 için ilk fragman paylaşıldı. Ali Atay imzalı yapım maceraya kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor.

Ölümlü Dünya 2 Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Ölümlü Dünya 2 fragmanı görücüye çıktı. İlk etapta Disney Plus için geliştirilen, ardından sinemada gösterime kararı alan devam macerası ufukta gözüktü.

Limonata ve Cinayet Süsü filmlerinde yönetmenlik deneyimi edinen Ali Atay’ın yeni projesi Ölümlü Dünya 2 yakında izleyicilerle buluşuyor. Disney Plus Türkiye için geliştirilen yapım, Disney’in dijital platformundaki yerel içerikleri yeniden yapılandırması sonucunda sahipsiz kalmıştı.

Ali Atay, Ali Demirel ve Aziz Kedi üçlüsünün senaristliğini paylaştığı film uzun zamandır merakla bekleniyordu.

- Reklam -

Serinin ilk filmi 2018’de sinemalarda izleyicilerle buluşmuş ve 11 hafta vizyonda kalarak gişede 7 milyon TL’lik hasılat elde etmeyi başarmıştı. Sinemada 585 bin 145 seyirciye ulaşan yapımın dijital platform gösterim hakları ise Netflix’e satılmıştı.

Ölümlü Dünya 2 Film

Aradan geçen 5 yılın ardından Ölümlü Dünya ikinci filmi ile geri dönmeye hazırlanıyor. Mermer Ailesi’nin macerasını anlatan yapımın oyuncu kadrosunda Feyyaz Yiğit, Doğu Demirkol, Sarp Apak, Ahmet Mümtaz Taylan, İrem Sak, Alper Kul, Mehmet Özgür ve Giray Altınok gibi isimler yer alıyor.

Ölümlü Dünya 2 Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube platformu üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

TAFF Pictures tarafından, “BUNDAN SONRA HERKES SUSAR, MERMER AİLESİ KONUŞUR!” sözleriyle paylaşılan 2 dakika 15 saniyelik fragman ailenin yeni macerasını anlatıyor.

Ahmet Mümtaz Taylan (Gazanfer), Alper Kul (Oktay), Feyyaz Yiğit (Serbest), İrem Sak (Begüm), Sarp Apak (Serhan) ve Doğu Demirkol’un (Zafer) rolleriyle bir kez daha izleyicilerin karşısına çıkacak. Komedi, suç ve aksiyon türlerindeki yapım uluslararası bir suç örgütünün Türkiye’deki işlerini üstlenen Mermer Ailesi’nin hem kendileri arasındaki hem de zorlu düşmanlarla olan çatışmalarını takip ediyor.

- Reklam -

Ölümlü Dünya 2 Fragman

Filmin yapımcı koltuğunda daha önce Çakallarla Dans, Dabbe 6, Kötü Çocuk, Sümela’nın Şifresi: Temel, Maide’nin Altın Günü ve Kardeşim Benim gibi filmlerle tanınan TAFF Pictures oturuyor.

Ata Demirer’in Bursa Bülbülü, Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik 7’si ve Yılmaz Erdoğan’ın Organize İşler dizisi ile beraber Disney Plus platformu için anlaşmaya varılan Ölümlü Dünya 2, platformun yerel içeriklerden vazgeçmesiyle vizyona girme kararı almıştı.

Ölümlü Dünya 2 filmi 1 Aralık 2023 tarihinde vizyona girecek.

Ölümlü Dünya 2 hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: TAFF Pictures

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    “Savaşmak olmuyo, kaçmak olmuyo, tam bir dilemma.”

    Son 2,5 senemi özetlemiş Serbest.

    Onun dışında ilkinin yarısı kadar bile olursa başarılı bir film olarak sayılır; üzmez. Fragman fena değildi. Yine de içimden bir ses ilkini aratacak gibi.

    Doğu Demirkol başta yok sanıyordu herkes ben de ümidi kesmiştim iyice. Görünce sevindim. Tüm ekip var ayrı gayrı yok.

    Bir de Ali Atay umarım küçük bir sahnede de olsa gözükür onu da özledik.

  2. Avatar for cankutpotter cankutpotter dedi ki:

    Valla çıktığı gibi gidip izleyeceğim. Bu. tip komedileri gerek televizyonda gerek sinemada seven biri olarak kaçırmam. Keyifli olacak gibi duruyor, ilkini de çok sevmiştim.
    Yalnız cidden, Ali Atay da bir rolle filmde olsa güzel olur, adam Mecnun Ç sonuçta. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ke Huy Quan - Star Wars Evreni

Oscar Ödüllü Aktör Ke Huy Quan “Star Wars” Evrenine Katılmak İstiyor

Büyük Biraderler: Politik Bilimkurgu Antolojisi

Türkiye Dahil 6 Farklı Ülkeden 9 Bilimkurgu Öyküsünü Bir Araya Getiren “Büyük Biraderler” Antolojisi Çıktı