in , , ,

“Merry Little Batman” Fragmanı: Damian Wayne Joker’ın Şeytani Planına Karşı Tek Başına

Merry Little Batman animasyon filminden ilk fragman yayınlandı. Prime Video’nun yeni macerası, Kara Şövalye’nin oğlu ile Joker arasındaki mücadeleye odaklanıyor.

Merry Little Batman Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Merry Little Batman filmi için ilk fragman yayınlandı. Prime Video yeni bir DC animasyonuna ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Merry Little Batman’den yayınlanan ilk fragman, Batman’in oğlu Damian Wayne’in (Yoneas Kibreab) büyük bir mücadeleye giriştiği yeni bir macerayı izleyicilere tanıtıyor. Babası Bruce Wayne’in başka bir görevle meşgul olduğu bir dönemde Damian, Wayne Malikanesi’ni Joker’ın (David Hornsby) şeytani planlarından korumak zorunda kalıyor. Akıllara Evde Tek Başına filmini getiren yapımda bu kez Damian Wayne süper kötülerle mücadele edecek ve Noel ruhunu çalmak isteyen Joker’a karşı duracak.

Luke Wilson tarafından seslendirilen Batman’in Gotham şehrindeki en acımasız düşmanlarından biri olan Joker, bu sefer Noel’in tadını kaçırmak için türlü entrikalar peşinde. Şehir halkı Noel coşkusunu yaşamak isterken Damian Wayne, çok geç olmadan Suçun Palyaço Prensi’ni durdurmak için elinden gelen her şeyi  yapacak ve kendi Batsuit’iyle babasının ona öğrettiği değerleri kullanarak kahraman olmaya çalışacak.

- Reklam -

Merry Little Batman Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yeni animasyon projesi DC Comics ve Prime Video işbirliğinin bir parçası olarak hayranlarının çıkıyor. Aynı zamanda Merry Little Batman serisiyle aynı evrende geçecek olan bir Bat-Ailesi animasyon filmi üzerinde çalışmalar devam ediyor. Ancak ilk film henüz yayınlanmadığı için devam filmiyle ilgili detaylar şu an için sınırlı.

Öte yandan beyaz perdede DC Evreni de büyük değişimler yaşıyor. Yeni bir Batman ve Superman planları için James Gunn ve Peter Safran gibi isimlerle çalışılıyor. Bu çerçevede planlanan filmlerden biri olan The Brave and the Bold, yeni bir Batman ve Damian Wayne’in maceralarını anlatacak. Bu, Damian’ın Robin olarak büyük perdede ilk defa görüneceği bir yapım olacak ve yönetmen koltuğunda The Flash’ı da yöneten Andy Muschietti yer alacak. Ancak film için henüz bir yayın tarihi açıklanmış değil.

- Reklam -
Merry Little Batman Fragmanı Yayınlandı
Merry Little Batman filmi için fragmanla birlikte paylaşılan poster.

Merry Little Batman, 8 Aralık 2023 tarihinde Prime Video kütüphanesindeki yerini alacak.

Animasyon formatındaki yeni Batman projesini nasıl buldunuz? Warner Bros. ve DC Studios’un yeni projelerini MAX yerine rakip platformlara vermesi konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Paul McGann 8. Doktor - Yeni Doctor Who Dizisi

Yeni “Doctor Who” Dizisi 8. Doktor Paul McGann’ı Geri Getiriyor

Young Sheldon 7. Sezon Final

“Big Bang Theory” Dizisi “Young Sheldon” 7. Sezon ile Final Yapıyor