in ,

Jensen Ackles Yeni DC Sinematik Evreni’nde Batman’i Canlandırmak İstediğini Söyledi

Jensen Ackles yeni Batman olabilir. Ünlü oyuncu yeni DC Sinematik Evreni’nde Kara Şövalye’yi oynamak için yeşil ışık yaktı.

Jensen Ackles Batman'i Canlandırabilir
- Reklam -
- Reklam -

Jensen Ackles, yeni DC Sinematik Evreni’nde Batman’i canlandırmak için yeşil ışık yaktı.

DC Stüdyoları eşbaşkanları James Gunn ve Peter Safran, The Brave and the Bold adlı filmde yeni bir Batman versiyonunun tanıtılacağını duyurduğundan beri, hayranlar Kara Şövalye’nin yeni aktörünü kimin canlandıracağını merak ediyor. Bu noktada Ackles, hayranların umutla beklediği isimlerden biri olarak öne çıkıyor. Ackles, Supernatural dizisinde Dean Winchester karakterini canlandırmasıyla tanınıyor. Kendisi son olarak The Boys dizisinin 3. sezonunda rol aldı.

Deadline’ın haberine göre Jensen Ackles, İtalya’daki Jus In Bello etkinliğinde yaptığı bir konuşmada, bir sonraki Batman olma olasılığından bahsetti. Ünlü aktör, etkinlikte karakteri canlandırmaktan ilgi duyduğunu ifade etti.

- Reklam -

“Yapabilir miyim? Tabii ki. Yapmak ister miyim? Evet.”

Jensen Ackles Yeni Batman Olabilir

Ancak Ackles, şu ana kadar DC Studios ile herhangi bir görüşme yapmadığını da belirtti. Şaka yollu olarak şunları söyledi:

“Tüm zamanların en sevdiğim süper kahramanını oynamak fikrini düşünür müydüm? Hayır, öyle düşünmüyorum. Bu oldukça büyük bir iş gibi görünüyor. Bir yarasa kostümü giyip süper kahraman olmanız gerekiyor. Ancak elbette isterim, beni de kaydedin!”

Zaten Seslendiriyordu: Jensen Ackles’ın Batman’i Canlandırma İhtimali Var mı?

Jensen Ackles’ın karakteri canlı aksiyonda oynayıp oynamayacağı hayranlar tarafından merakla beklenirken, kendisi şu anda zaten Batman’i animasyonlarda seslendiren bir isim olarak biliniyor.

- Reklam -

Oyuncu DC Universe Animated Original Movies serisinde çeşitli animasyon filmlerinde Kara Şövalye’ye ses verdi. Bu rolü 2021 yılında Batman: The Long Halloween adlı iki bölümlük filminde seslendirmeye başladı. Daha sonra aynı karakteri şubat ayında gösterime giren Legion of Super-Heroes filminde yeniden seslendirdi. Ackles ayrıca yakında çıkacak olan Justice League: Warworld filminde de karaktere ses verecek.

Jensen Ackles Yeni DC Sinematik Evreni'nde Batman'i Canlandırmak İstediğini Söyledi

Gunn ve Safran’ın DC Evreni, canlı aksiyonun yanı sıra animasyonu da kapsayacak şekilde genişleyecek. DC Evreni’nin ilk projelerinden biri, animasyon dizisi Creature Commandos olacak. Safran, ocak ayında yaptığı bir açıklamada, “Animasyonda, gerçek hayatta oynamak istediğimiz oyuncuların seslendirmelerini yapmaya çalışıyoruz,” dedi. Her iki ortamda da yer alacak oyunculardan biri, DCEU’deki rolünü tekrar üstlenen Viola Davis’in canlandırdığı Amanda Waller karakteri. Davis ayrıca yakında başlayacak olan canlı aksiyon dizisi Waller’da da bu karaktere hayat verecek.

Jensen Ackles’ın Batman’i oynama ihtimali hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Embracer Group - Yüzüklerin Efendisi Hakları için Ne Kadar Ödedi?

Embracer’ın “Yüzüklerin Efendisi”nin Hakları için Ne Kadar Ödediği Ortaya Çıktı: Tahmin Edilenin Yalnızca 5’te 1’i

Evrenin Genişlemesi Bir Yanılsama Olabilir

Yeni Bir Çalışma, ‘Evrenin Genişlemesinin’ Bir Yanılsama Olabileceğini Öne Sürüyor