in , , ,

Yeni DC Filmi “Justice League: Warworld”den İlk Fragman: Conan’a Benzeyen Batman T-Rex ile Karşı Karşıya

Justice League: Warworld fragmanı yayınlandı. DC Animasyon Evreni’nin 18+ filmi, Barbar Conan benzeri Batman yorumuna ilk bakış sunuyor.

Justice League: Warworld Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Justice League: Warworld fragmanı paylaşıldı. 18 yaş ve üzerine uygun olarak duyurulan yeni DC Animasyon Evreni filmi, ikonik süper kahramanları farklı zaman akışlarına götürüyor.

Warner Bros. Entertainment‘ın YouTube kanalında yayınlanan görüntülerde, Batman (Jensen Ackles), Wonder Woman (Stana Katic) ve Superman (Darren Criss) Warworld’de mahsur kalıyor. Üçlünün her bir üyesi, Dünya tarihinden farklı bir döneme dayanan bir ortamda tuzağa düşüyor.

Batman kendini tarih öncesi dönemde bulurken, Wonder Woman Vahşi Batı’da bir silahşör oluyor ve Superman ise 1940’ların dedektifi kimliğini alıyor. Justice League: Warworld fragmanı ayrıca, hayranların favori ödül avcısı Jonah Hex (Troy Baker) de dahil olmak üzere animasyon evreninin çeşitli DC kahramanlarını da tanıtıyor.

- Reklam -

Justice League: Warworld Fragmanı Batman

Justice League: Warworld, DC Animasyon Evreni’nin 52. uzun metrajlı macerası ve paylaşılan “Tomorrowverse” sürekliliği içindeki yedinci giriş. Tomorrowverse’ün genel hikâyesi 2020’de Superman: Man of Tomorrow ile başladı. Tomorrowverse içinde geçen diğer filmler arasında Justice Society: World War II, Batman: The Long Halloween Part One and Two, Green Lantern: Beware My Power ve Legion of Super-Heroes bulunuyor. Bu filmler arasında yalnızca Batman: The Long Halloween Part Two ve Justice League: Warworld R puanına sahip. Yani 18 yaş ve üzeri için uygunlar.

Bu durum Batman: The Long Halloween ve Justice League: Warworld‘ün paylaştığı tek şey değil. İkisi de Jensen Ackles‘ı Batman’in sesi olarak içeriyor. Ackles, bugüne kadar tüm Tomorrowverse görünümlerinde Kara Şövalye’ye sesini verdi, Superman: Man of Tomorrow‘da ise karakterin konuşması yok. Son olarak Legion of Superheroes‘da Batman’in seslendirmesini üstlendi.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

- Reklam -

Justice League: Warworld Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.),

Son olarak The Boys‘un 3. sezonunda da yer alan Jensen Ackles henüz Batman’i Tomorrowverse dışındaki herhangi bir yapımda seslendirmedi. Warner Bros. Animation ve DC Entertainment, rolü doldurmak için diğer oyuncuları getirdi, Troy Baker da 2022’deki bağımsız film Batman and Superman: Battle of the Super Sons için görev aldı.

Justice League: Warworld, 2023 yılında dijital olarak 4K UHD ve Blu-ray olarak piyasaya sürülecek.

Justice League: Warworld‘ün fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum‘da paylaşabilir, sinema dünyasından benzer haberler için bizi Google News‘ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Formula 1 Dizisi One - Felicity Jones

Formula 1 Yarışları TV Dizisi Olmaya Hazırlanıyor: Başrolde “Rogue One”ın Yıldızı Felicity Jones Var

Poor Things Yeni Fragman

“Frankenstein” Anlatısına Çağdaş Bir Yorum Getiren Emma Stone’lu “Poor Things” Filminden Yeni Fragman