in , ,

“Frankenstein” Anlatısına Çağdaş Bir Yorum Getiren Emma Stone’lu “Poor Things” Filminden Yeni Fragman

Poor Things filminden yeni fragman yayınlandı. Yorgos Lanthimos’un yeni yapımında Emma Stone’a Mark Ruffalo ve Willem Dafoe eşlik ediyor.

Poor Things Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Poor Things filmi için yeni bir fragman yayınlandı. Dünyaca ünlü Frankenstein anlatısına çağdaş bir yorum getiren yapım, oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor.

Yönetmenliğini The Lobster ve The Favourite ile Oscar adaylığı almış Yunan sanatçı Yorgos Lanthimos’un üstlendiği film çok yakında izleyicilerle buluşacak.

İskoç yazar Alasdair Gray’in 1992 yılında yayımlanan Poor Things romanı, Mary Shelley’nin Frankenstein’ından beslenen, onunla akrabalık kuran bir metin. Lanthimos da yeni filminde bu anlatıyı beyaz perdeye taşımaya hazırlanıyor.

- Reklam -

Geçen nisan ayında ilk tanıtım görselleri, hemen ardından da ilk kısa fragmanı yayınlanan yapımdan yeni bir fragman paylaşıldı.

Yeni fragman izleyicileri bilim insanı Dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe) ile son deneyi Bella Baxter (Emma Stone) karakterleriyle tanıştırıyor. Yeni bedeninde hayatı tanımaya başlayan Bella’nın yaşantısı, ona dış dünyayı göstermek isteyen bir avukat olan Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo) ile tanışmasıyla değişiyor. Fragmanda Bella bu vahşi ve ufuk açıcı yolculuğa çıkarken Dr. Baxter’ın da Bella’yı nasıl yarattığının hikâyesi aktarılmaya başlanıyor.

Poor Things Filmi Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube’dan izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Searchlight Pictures imzasıyla vizyona girecek yapım hem siyah beyaz hem de renkli sahnelere ev sahipliği yapacak. Gelecek temmuz ayında vizyona girecek olan Christopher Nolan’ın Oppenheimer’ı da benzer bir anlatı dilini tercih etmişti.

Filmin oyuncu kadrosunda Stone, Dafoe ve Ruffolo ile birlikte Ramy Youssef, Jerrod Carmichael, Christopher Abbott, Kathryn Hunter, Margaret Qualley, Wayne Brett ve Suzy Bemba yer alıyor.

Poor Things Yeni Fragmanı

- Reklam -

Emma Stone ve yönetmen Yorgos Lanthimos, daha önce 2019 yılında Oscar ödülü de alan The Favourite filminde birlikte çalışma fırsatı bulmuşlardı.

18+ yaş sınırıyla vizyona girecek yapımın senaryosunu The Great ve The Favourite’ın senaristi Tony McNamara kaleme alıyor. Romantik drama ve bilimkurgu türlerindeki filmi deneysel havasıyla da dikkat çekiyor.

Poor Things filmi 8 Eylül 2023 tarihinde vizyondaki yerini alacak.

Poor Things - Filmi Yorgos Lanthimos

Poor Things filmi için siz nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Justice League: Warworld Fragmanı Yayınlandı

Yeni DC Filmi “Justice League: Warworld”den İlk Fragman: Conan’a Benzeyen Batman T-Rex ile Karşı Karşıya

Acayip Yaratıklar Sözlüğü

15. Yüzyıldan Kalma “Acayip Yaratıklar Sözlüğü” İlk Defa Günümüz Türkçesiyle Raflarda