in ,

Yeni “Doctor Who” Dizisi 8. Doktor Paul McGann’ı Geri Getiriyor

Paul McGann, 8. Doktor rolünü yinelemek üzere yeni bir “Doctor Who” dizisi ile izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Paul McGann 8. Doktor - Yeni Doctor Who Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Paul McGann, 8. Doktor olarak bir kez daha Tardis’in başına geçmeye hazırlanıyor. Yeni Doctor Who spin-off’u hakkında ilk detaylar belli oldu.

Doctor Who’nun 60. yıldönümü bölümleri için David Tennant ve Catherine Tate’in dönmesinin ardından Paul McGann’ın da yeni bir proje için dönüş yapacağı duyuruldu.

Doctor Who dizisi 60. yıldönümü için 3 özel bölümle bu ayın sonunda seyircilerle buluşacak. Bu 3 bölümde David Tennant Doktor rolünü, Catherine Tate de Donna Noble rolünü yineleyecek. Son gelen haberlere göre evrene geri dönenler arasında başka bir çarpıcı isim daha var.

- Reklam -

Paul McGann, 1996 yılında yayınlanan BBC Worldwide ve Universal Studios işbirliğindeki bir televizyon dizisi için Tardis’in anahtarını almıştı. Bu proje 1989 yılında sona ermiş dizinin tekrar canlandırılması için bir girişimdi.

Paul McGann 8. Doktor - Yeni Doctor Who Dizi

Filmin ardından 8. Doktor için sesli dramalar da yayınlanmış, Paul McGann Doctor Who evreninin içinde sadık bir hayran kitlesi yaratmayı başarmıştı. Modern dizide ise 50. yıl özel bölümü ve Jodie Whittaker’ın vedası olan The Power of the Doctor bölümü olmak üzere iki bölümde kendisine yer buldu.

Paul McGann Geri Dönüyor: Yeni Doctor Who Döneminin Başlangıcı

Modern diziyi başlatan senarist Russell T Davis’in yapıma tekrar dönmesi ve Disney’in diziye ortak yapımcı olarak dahil olmasıyla dizi yeni bir döneme giriyor. Doctor Who’nun yeni sezonlarının yanı sıra Whoniverse’ün genişletilmesi için pek çok spin-off projesi de tasarlanıyor.

Spin-off’ların Disney’in Star Wars ve Marvel Sinematik Evreni için Disney+’ta yayınladığı dizilerle aynı mantıkta yapılması planlanıyor.

“McGann’ı kendi Tardis’i ve kendi bölümleriyle geri döndürme fikri Russell’ın hoşuna gidiyor. Disney de daha fazla orijinal içerik istediği için Russell’a katılıyor. Bu evrenin ne kadar çok genişleyebileceğini biliyorlar ve bu markadan sonuna kadar faydalanmak istiyorlar.”

- Reklam -

Paul McGann 8. Doktor - Yeni Doctor Who Spin-off Dizisi

Yakın zamanlarda yapılan bir röportajda Paul da bunu istediğini dile getirdi:

“Sonunda bir bölüme dahil oldum. Hayranlar daha fazlasını istediklerini ve bunun güzel olacağını bana söylediler. Böyle bir şey için ben de hazırım.”

Olası  projelerden bir diğeri ise UNIT’i içeren bir dizi çekmek. UNIT, gezegeni korumak için Doktor ile birlikte çalışan Dünya merkezli bir askeri kuruluş olarak biliniyor.

Doctor Who 25 Kasım’da 60. yıl özel bölümleriyle geri dönecek. David Tennant ve Catherine Tate’in başrolde olacağı 3 bölümlük yıldönümü macerası 9 Kasım’da son bulacak. Ardından Ncuti Gatwa diziyi ikiliden devralacak ve 2024’te, dizinin 14. sezonunda seyirciyle buluşacak. 14. sezon henüz yayınlanmamış olsa da 15. sezonun çekimlerine de çoktan başlandı.

Siz Paul McGann’ın geri dönüşü hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Mirror

Beyza Can

İngilizce Öğretmenliği okudum. Okur, yazar ve oyun oynarım. Gerçek hayattan uzaklaşmak için daima fırsat kollarım. Bunun için sık sık fantastik, bilimkurgu ve korku içeren şeylere sığınırım. 8 yaşımda dolabımdan bir geçit bulamadım, 50 yaşımda kapımda Gandalf’ın belirmesini bekliyorum. O zamana kadar da kendimi edebiyata ve oyunlara vermeyi planlıyorum. Kitaplara ve oyunlara ilgim beni dil öğrenmeye itti. Daha fazlasına ulaşabilmek ve başkalarına ulaştırabilmek için yeni diller öğreniyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Taika Waititi "Thor 5" Filmini Yönetmeyecek

Taika Waititi, Marvel Defterini Kapattı: “Thor 5” Filmini Yönetmeyecek

Merry Little Batman Fragmanı Yayınlandı

“Merry Little Batman” Fragmanı: Damian Wayne Joker’ın Şeytani Planına Karşı Tek Başına