in ,

Kingdom Macerası Devam Ediyor: Tarihi Animeden 4. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Kingdom 4. sezon fragmanı yayınlandı. Ünlü tarihi anime serisi yeni sezonu ile macerasına kaldığı yerden devam ediyor.

Kingdom 4. Sezon Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Kingdom 4. sezon fragmanı yayınlandı. Ünlü tarihi anime serisi iki yılın ardından yeni sezonu ile geri dönmeye hazırlanıyor.

Yasuhisa Hara’nın mangasından uyarlanan Kingdom, tarih ve aksiyon türlerinin önemli örneklerinden. 2006’da yayımlanmaya başlayan manga, Japonya’da mangakalara verilen ve prestijli bir ödül olan Tezuka Osamu Kültür Ödülleri‘nde Büyük Ödül’e layık görüldü. Bunlara ek olarak seri, 2021 Kasım ayına kadar 84 milyon kopya satarak, en çok satan mangalar arasına adını yazdırdı.

Konusu, Savaşan Devletler Çağı’na, Çin topraklarındaki savaşlara uzanan yapımın karakterlerinin bazılarında tarihi figürler temel alındı. Bunlardan biri Çin tarihinde önemli yeri olan Qin Krallığı’nın hükümdarı Ying Zheng.

- Reklam -

Serinin hikâyesi ise, Li Xin ve Piao adlı ve Qin Krallığı’nda köle olarak çalışan iki yetim kardeşin çevresinde şekilleniyor. Bu iki kardeş güçlü generaller olma hayalleri kurarken bir gün Piao devlet görevlilerinden biri tarafından nedensiz bir şekilde saraya götürülür. Bir süre sonra yaralı bir şekilde kardeşi Xin’in yanına döner. Farklı bir köye taşınmak için Xin’i ikna eder. Xin orada kardeşine çok benzeyen bir çocukla tanışır ve onun şimdiki Qin kralı Ying Zheng olduğunu öğrenir. Kardeşine olanlar ve gelişen olaylarla Xin, general olma yolunda çeşitli zorluklarla yüzleşir.

Çin tarihine değinen Kingdom serisinin 4. sezon ilk tanıtım videosu geldi. 2019’da yayınlanan live action filminin gişe başarısıyla ses getiren seri, 2022’de yeni sezonu ile devam etmeye hazırlanıyor.

Fragmana hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

Kingdom 4. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

 

- Reklam -

 

Serinin 2016’da 10. yıla özel kısa filmi yapılmış olsa da, uzun metraj canlı aksiyon filmi 2019’da gösterime girdi. Filmin başarılı gişesinden sonra, yeni sezon üzerindeki çalışmalar devam etti fakat Koronavirüs salgınından dolayı 3. sezon, birçok ertelemenin ardından 2020’de yayınlandı.

2 yıllık bir aranın ardından, Kingdom’un 4. sezonunun Nisan 2022’de yayınlanacağı duyuruldu. Serinin merakla beklenen canlı aksiyon devam filmi Kingdom II: Harukanaru Daichi e (To Distant Lands) ise 2022 yaz mevsiminde gösterime girecek. Filmin fragmanını da buradan izleyebilirsiniz.

Kingdom serisini izlediniz mi? Fragman hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

tomris uyar öykü yarışması

Tomris Uyar Anısına ‘En Uzun Gece’ Temalı Öykü Yarışması Düzenleniyor

Ravel - Jean Echenoz

Jean Echenoz’un Ünlü Fransız Besteci Maurice Ravel’in Son On Yılını Anlattığı Romanı Yeniden Türkçede