in ,

Superman: Red Son Filminden İlk Fragman

DC’nin alternatif hikâyelerinden birisi olan ve bizleri Rusya’ya götüren Superman: Red Son animasyon filminden ilk fragman paylaşıldı.

Superman: Red Son
- Reklam -
- Reklam -

Warner Bros.’un Superman’in Sovyetler Birliği için çalıştığı çizgi roman hikâyesinden uyarladığı Superman: Red Son filminden ilk fragman yayınlandı.

DC’nin aynı adlı çizgi romanından uyarlanan Red Son, şirketin animasyon Wonder Woman: Bloodlines ve Batman: Hush gibi animasyonları arasına katılmaya hazırlanıyor.

Superman: Man of Tomorrow filmiyle birlikte geçtiğimiz San Diego Comic-Con’da duyurulan yapımdan ilk fragman sonunda paylaşıldı.

- Reklam -

Superman: Red Son Fragmanı

YouTube video

“Superman’in kapsülü Amerika yerine Sovyetlere düşseydi ne olurdu?” sorusunun yanıtının arandığı çizgi roman serisi Elseworld’ün bir parçası olan Red Son, Mark Millar tarafından kaleme alındı.

Kal-El karakterinin Jason Isaacs tarafından seslendirildiği filmde, Lois Lane’i Amy Acker, Lex Luthor’u Diedrich Bader, James Olsen’i Phil Morris, John Stewart’ı Phil LaMarr, Wonder Woman’ı Vanessa Marshall, Hal Jordan’ı Sasha Roiz, Batman’i Roger Craig Smith, Braniac’ı Paul Williams, Joseph Stalin’i ise William Salyers seslendiriyor.

Uyarlamanın kaynak aldığı çizgi roman dilimize Yapı Kredi Yayınları tarafından kazandırıldı.

Superman: Red Son Kitabının Arka Kapağı

superman red sonBakın! Gökyüzünde! Bu bir kuş! Bir uçak! Hayır, o… SUPERMAN! Başka bir dünyadan gelen garip ziyaretçi! Kudretli nehirlerin akışını değiştiriyor, çeliği çıplak elleriyle büküyor… Ve sıradan işçinin şampiyonu olarak Stalin, sosyalizm ve Varşova Paktı’nın genişlemesi için hiç bitmeyen bir savaş sürdürüyor. Tanıdık hikâyeye getirilen bu sarsıcı yorumda, bir Kryptonlu roket gemi Dünya’ya düşüyor ve beraberinde getirdiği bebek günü geldiğinde gezegendeki en güçlü varlık oluyor. Ama gemisi Amerika’ya inmiyor. Smallville, Kansas’ta yetiştirilmiyor. Onun yerine Sovyetler Birliği’ndeki bir kolektif çiftlik onun yeni yuvası oluyor!

- Reklam -

THE AUTHORITY ve Wanted’ın çok satan yazarı Mark Millar’ın hayal gücünden Superman efsanesine alışılmadık ve farklı bir bakış geliyor. Bu kitap Dave Johnson, Kilian Plunkett, Andrew Robinson ve Walden Wong’un çizimleri, film yapımcısı Tom DeSanto’dan (X-Men, Transformers, Transformers: Revenge of the Fallen) bir önsöz ve Johnson, Plunkett ve Alex Ross’un çizimlerinden oluşan geniş bir eskiz galerisini içeriyor.

DC’nin yeni animasyonunun 2020’nin ilk ayları içerisinde yayınlanması planlanıyor. DC’nin Superman’in gençlik yıllarını aktaracağı Superman: Man of Tomorrow animasyonundan ise henüz yeni detaylar paylaşılmadı.

Superman: Red Son

Superman: Red Son fragmanını siz nasıl buldunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.


* T World: Türk Süper Kahraman Evreni Sonunda Geliyor

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Bu çizgi tarzını pek beğenemiyorum nedense. Ama alternatif bir SM izlemesi güzel olabilir izleyenler için. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Star Wars: The Rise of Skywalker

Star Wars: The Rise of Skywalker Filmine İlk Yorumlar Gelmeye Başladı

Kayıp Rıhtım Okurları 2019'un EN'lerini Belirliyor!

Kayıp Rıhtım Okurları 2019’un EN’lerini Belirliyor!