in

UFO’lar ile Karşılaşan Pilotların Beyinleri İncelendi: CIA’in İstediği Raporun Sonucu Dikkat Çekici

UFO gördüğünü iddia eden savaş pilotları hakkında bir araştırma yapıldı. İddialara göre bu kişilerin beyinleri ‘karşılaşma’ sonrasında ciddi derecede hasar görmüştü.

ufo savaş pilotu araştırma beyin
- Reklam -
- Reklam -

UFO gördüğünü iddia eden pilotlar hakkında yeni bir araştırma yapıldı. Standford Üniversitesi’nden bir akademisyenin çalışması, tanımlanamayan uçan nesnelerle karşılaştığını söyleyen ABD’li  savaş pilotlarının beyinlerini inceledi. CIA tarafından istenen bu rapora göre kimi pilotların beyinleri ciddi derecede hasar görmüştü.

Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan Standford Üniversitesi’nden Patoloji Profesörü Garry Nolan, CIA’in istediği rapor doğrultusunda UFO’lara şahit olduğunu öne süren savaş pilotlarının beyinlerini inceledi.

Garry Nolan, yaklaşık 10 yıldır ABD yönetiminin artık Tanımlanamayan Hava Olayı (UAP) olarak tanımladığı bu gizemli meseleye ait materyalleri analiz ediyor.

- Reklam -

Nolan’ın yaptığı çalışmalar arasında UFO görüntülerini paylaşarak gündeme gelen ABD’li savaş pilotlarının beyin taramaları da bulunuyordu.

VICE dergisine açıklamalarda bulunan Nolan şunları aktardı:

“Bir sorun olduğunu görmeniz için tıp doktoru olmanıza gerek yoktu.

“Bazılarının beyinleri korkunç, korkunç derecede hasar görmüştü. Beni işe dahil eden şey de buydu.”

UFO Gördüğünü İddia Eden Pilotlar Beyin Bölgelerinde Ciddi Hasarlara Sahip

Nolan bu çalışmaları sırasında çoğu “ordu veya hükümet mensuplarından ya da havacılık endüstrisinde çalışan kişilerden” oluşan yaklaşık 100 hastanın verilerini mercek altına aldı.

Kendisine yöneltilen soru üzerine pilotların MR görüntülerini tasvir eden profesör şu ifadeleri kullandı:

“Multipl skleroz hastası birinin MR’ına baktıysanız, beyaz cevher hastalığı denen bir şey görürsünüz. Yara izi vardır.

“MR boyunca dağılmış büyük beyaz bir leke veya birden fazla beyaz leke görürsünüz. Bu aslında bağışıklık sisteminin beyne saldırdığı ölü dokudur. Pilotların beyin görüntülerine en yakın durum buydu. Bir şeylerin yanlış olduğunu hızla görebilirsiniz.”

ufo savaş pilotu beyin

Patoloji profesörü, 2017 yılında uzaylı bir bebeğe ait olduğu iddia edilen bir iskeleti analiz etmiş ve bunun bir insan iskeleti olduğunu ortaya çıkarmıştı.

- Reklam -

Şili’deki Atacama Çölü’nde bulunan iskelet üzerindeki çalışmalarıyla CIA’in dikkatini çeken profesör, kendisine 10 ya da 12 metal parçasının da inceletildiğini kaydetti.

Kimi numunelerde insan yapımı malzemelerin sıra dışı şekilde işlendiğini belirten Nolan, şu şekilde konuştu:

“Bu, masanın üzerinde havada uçtukları anlamına gelmiyor. Sadece izotop oranlarının değişimiyle ilgili.”

UFO Meselesi ABD Gündeminden İnmiyor

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) 25 Haziran 2021 tarihinde ABD yönetimine bir UFO raporu sunmuştu.

Toplamda dokuz sayfa süren bu rapor, bilim insanlarını yeterince tatmin etmese de senelerdir UFO’ların varlığını inkâr eden ABD’nin artık bu fenomeni resmen tanıdığı şeklinde yorumlandı.

ufo görüntüleri

Bununla birlikte Pentagon 2020’de Tanımlanamayan Hava Olguları Görev Gücü adlı araştırma birimi kurduklarını açıklamıştı. Aynı yıl Pentagon bazı UFO görüntülerini teyit de etmişti.

Geçen kasım ayındaysa “Hava Cisimlerinin Tanımlanması ve Yönetiminin Senkronizasyonu Grubu” adında yeni bir birimin kurulduğu duyuruldu.

Siz Patoloji Profesörü Garry Nolan’ın açıklamaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Komplo teorilerine son derece açık bu konuya dair fikirleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Independent

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mor Etekli Kadın - Natsuko İmamura

Japon Edebiyatının Ödüllü Yazarı Natsuko İmamura’dan Karanlık Bir Roman: “Mor Etekli Kadın”

Doctor Strange Sorcerer Supreme

Doctor Strange Sonrası Yeni Sorcerer Supreme Belli Oldu