in ,

HBO İmzalı Gizem Dizisi “Big Little Lies” 3. Sezonu ile Geri Dönüyor

Big Little Lies 3. Sezon çalışmaları başladı. Reese Witherspoon HBO’nun ünlü dizisinin geri dönüşüne dair konuştu.

Big Little Lies 3. Sezon HBO
- Reklam -
- Reklam -

Big Little Lies 3. Sezon ile geri dönecek. Nicole Kidman’ın ardından, oyuncu ve yapımcı Reese Witherspoon da yeni sezonun yolda olduğunu doğruladı.

The Practice ve L.A. Law ile adından söz ettiren David E. Kelley’nin yaratıcılığını üstlendiği Big Little Lies dizisi, 2017 – 2019 yılları arasında HBO kanalında yayınlanmış ve 8 Primetime Emmy ödülü kazanmıştı.

Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Zoë Kravitz ve Adam Scott gibi oyuncuları kadrosunda bulunduran yapım geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başarmıştı.

- Reklam -

IMDb platformunda 8,4/10 puana, Rotten Tomatoes’taysa %89 eleştirmen ve izleyici puanı ortalamasına sahip olan dizi Avustralyalı yazar Liane Moriarty’nin aynı isimli kitabından ekrana taşınmıştı.

Big Little Lies 3. Sezon - HBO - Dizi

Big Little Lies dizisi ilk bakışta harika hayatlara sahipmiş gibi görünen üç kadının, bir cinayet olayı ile kesişen yollarını takip ediyor.

İki sezonun ardından final yapan dizi için hayranlar uzun zamandır olası 3. sezonun heyecanını yaşıyordu. Devam macerasına dair ilk açıklama geçen kasım ayında Nicole Kidman’dan geldi. Şimdi ise dizinin bir diğer başrolü ve yapımcısı Reese Witherspoon da yapımın yolda olduğunu doğrulayanlar arasına katıldı.

Reese Witherspoon, Big Little Lies 3. Sezon Hakkında Konuştu

81. Altın Küre Ödül Töreni sırasında Variety’ye konuşan Reese Witherspoon, yeni sezonun yolda olduğunu açıkladı.

“Üzerinde çalışıyoruz. Nic ve ben bunun üzerinde çok çalışıyoruz,” diyen Witherspoon, devam macerasını bekleyen hayranları heyecanlandırmayı başardı.

- Reklam -

Reese Witherspoon bir haber programının sunucusunu canlandırdığı Apple TV+ dizisi The Morning Show’daki performansıyla 2024 Altın Küre Ödülleri’nde Drama kategorisinde En İyi Performans adaylığı aldı.

Big Little Lies 3. Sezon

Witherspoon’un rol arkadaşı Nicole Kidman ise daha önce yaptığı açıklamada, “Size üçüncü bir sezon çekeceğiz, bilginiz olsun,” ifadelerine yer vermişti.

Öte yandan yeni sezon hakkında HBO’dan henüz resmi bir açıklama gelmedi. Dizinin 3. sezonda nasıl bir hikâye işleyeceği ve oyuncu kadrosunun ne kadarını geri getireceği de şu an için bilinmiyor.

Big Little Lies 3. Sezon hakkında nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ready Player One Gerçek Sanal Dünya

“Ready Player One” Filmindeki Sanal Evren ‘Gerçek’ Oluyor: Warner Bros. Düğmeye Bastı

Five Nights at Freddy's 2 Film

2023 Gişesine Damga Vuran “Five Nights at Freddy’s”in Devam Filmi Geliyor