in ,

2023 Gişesine Damga Vuran “Five Nights at Freddy’s”in Devam Filmi Geliyor

Five Nights at Freddy’s 2 filmi geliyor. Ünlü korku oyunu serisi, beyaz perdedeki başarılı çıkışının ardından devam macerasını garantiledi.

Five Nights at Freddy's 2 Film
- Reklam -
- Reklam -

Five Nights at Freddy’s 2 filmi resmileşti. Blumhouse’un geçen yıla damga vuran korku macerası, sinema yolculuğuna devam edecek.

İlk filmin başrol oyuncusu Josh Hutcherson, Five Nights at Freddy’s 2’nun geliştirme aşamasında olduğunu doğruladı. Aynı adlı popüler video oyunu serisinden uyarlanan Five Nights at Freddy’s geçen yıl gösterime girmiş ve olumsuz eleştirilere rağmen Blumhouse’un gişede en çok hasılat elde eden filmi olmuştu.

IMDb’de 5,5/10 puana, Rotten Tomatoes’taysa %32 eleştirmen puanına sahip olan yapım aynı platformda izleyici skoru olarak %87’yi görmüştü. 20 milyon dolarlık bütçesine rağmen gişede dünya çapında 289 milyon dolar kazandıran yapım, beyaz perde macerasını sürdürmeye hazırlanıyor.

- Reklam -

Five Nights At Freddy’s 2 Filmi Yolda

Variety’ye konuşan Josh Hutcherson, Five Nights at Freddy’s 2 filminin yolda olduğunu doğruladı. Aktör söyleşi sırasında hikâye hakkında herhangi bir detay paylaşmadı.

Josh Hutcherson şunları kaydetti:

“Şu anda hikâyeyi tamamlama sürecinde olduklarını biliyorum ve mümkün olan en kısa sürede başlamak istiyorlar. Açıkçası hayranlar inanılmaz ve çok istekliler. Benim için bunun bir parçası olmak çok havalı ve olağanüstü bir şeydi.

“Filmin izleyicilerle bağlantı kuracağını umuyorduk. Ama kimsenin bu kadar ilgi göstereceğini beklemiyorduk. Sete geri dönmek için sabırsızlanıyorum. Yönetmenimiz Emma Tammi harikaydı ve oynaması çok eğlenceli bir dünyaydı. Bundan sonra ne yapacaklarını görmek için heyecanlıyım.”

Five Nights at Freddy's 2 Filmi

- Reklam -

İlk filmin finali doğrudan bir devam filmine zemin hazırlamasa da olası devam maceraları için kapıyı tamamen kapatmıyor. Hutcherson tarafından canlandırılan Mike, Piper Rubio tarafından canlandırılan Abby, Mike’ın küçük kız kardeşi ve Elizabeth Lail tarafından canlandırılan Vanessa devam macerasında yer alabilecek isimlerden bazıları.

Bununla birlikte Hutcherson’ın son yorumu da devam filminin doğrudan karakterinin hikâyesini devam ettireceğini doğruluyor olabilir. Bu da Rubio ve Lail gibi diğer Five Nights at Freddy’s oyuncularının da geri döneceği anlamına gelebilir.

Five Nights at Freddy’s serisinin ilk oyunu 2014’te yayınlanmış ve o tarihten beri birçok devam yapımı oyuncularla buluşmuştu. Dolayısıyla ikinci film için yapımcıların elinde oldukça fazla materyal yer alıyor.

Five Nights at Freddy's 2 Film - Blumhouse

Five Nights at Freddy’s 2 filmi hakkında nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Big Little Lies 3. Sezon HBO

HBO İmzalı Gizem Dizisi “Big Little Lies” 3. Sezonu ile Geri Dönüyor

Çekya Ejderha Tasvirli Kemer Tokası

Çekya’da Ortaçağdan Kalma ‘Kurbağa Yiyen Ejderha’ Tasvirli Kemer Tokası Bulundu