in ,

Nicole Kidman Açıkladı: “Big Little Lies” 3. Sezon ile Geri Dönüyor

Big Little Lies 3. Sezon ile geri dönüyor. Nicole Kidman, 2019’da final yapan HBO dramasının yeni sezonuyla geri döneceğini duyurdu.

Big Little Lies 3. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Big Little Lies 3. Sezon için çalışmalar başladı. HBO imzalı suç ve drama dizisi yeni bölümleri ile bir kez daha izleyicilerle buluşacak.

Yaratıcı koltuğunda The Practice ile tanınan David E. Kelley’nin yer aldığı Big Little Lies 2017 – 2019 yılları arasında yayınlanmış ve toplamda 8 Primetime Emmy ödülü kazanmıştı.

Oyuncu kadrosunda Nicole Kidman ile birlikte Reese Witherspoon, Zoe Kravitz, Shailene Woodley, Laura Dern ve Adam Scoot gibi isimlerin bulunduğu dizi kendisine geniş bir izleyici kitlesi yakalamayı başarmıştı.

- Reklam -

Big Little Lies 3. Sezon Dizi

IMDb’de 8.4/10 puan ortalamasına sahip olan Big Little Lies; Kaliforniya’da küçük bir sahil kentinde yaşayan bir grup ailenin karmaşık ilişkilerini ve bir cinayetle değişen hayatlarını konu alıyor. Yapım Liane Moriarty’nin aynı adlı gerilim romanından HBO dizisine uyarlanmıştı.

Big Little Lies 3. Sezon Sürprizi

2019’da ekranlara veda eden Big Little Lies’ın devam haberini dizinin başrolleri ve yapımcıları arasında bulunan Nicole Kidman duyurdu.

Şimdilerde The Perfect Couple ve Kay Scarpetta dizileriyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Nicole Kidman, uzun zamandır devam eden 3. sezon iddialarına noktayı koyan açıklamayı yaptı.

Bir etkinlikte soruları yanıtlayan Kidman, yapımın neden kariyerindeki en sevdiği projelerden birisi olduğunu açıkladı.

“Onu çok sevdim çünkü hayatımın tam da çocuklarımın olduğu ve emekli olacağımı düşündüğüm bir döneminde ortaya çıktı. Sonra Reese Witherspoon’la birlikte bu dizinin yapımcılığını üstlenebildik. Ardından hepiniz onu izlediniz ve büyük bir başarı elde etmesini sağladınız.”

- Reklam -

Big Little Lies 3. Sezon HBO

Sözlerine devam eden Kidman, bu sevginin karşılıksız kalmayacağını ve Big Little Lies 3. sezonun yolda olduğunu duyurdu.

Geçen yıl Reese Witherspoon ise kendisi ve rol arkadaşlarının üçüncü sezon hakkında “her zaman” konuştuklarını, ancak birinci sezonu yöneten Jean-Marc Vallée’nin ölümünün ekip için “gerçekten zor” olduğunu ifade etmişti.

Dallas Buyers Club ve Wild gibi filmlerin de yönetmenliğini yapan Jean-Marc Vallée, 2021 yılında hayatını kaybetti.

Big Little Lies 3. Sezon yayın tarihi hakkında ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Yeni sezona dair beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Independent

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

A. S. Byatt

Booker Ödüllü Yazar A. S. Byatt 87 Yaşında Hayatını Kaybetti

A Knight of the Seven Kingdoms Dizisi Kuzey İrlanda

“Game of Thrones” Markası Bir Kez Daha Kuzey İrlanda’ya Dönebilir: Yeni Spin-off’ta Çekim Yeri Belli Oluyor