in

Catwoman Çizgi Roman Serisini Eski Marvel Ekibi Devralıyor

Catwoman eski Marvel yazar ve çizerleri ile karşımızda olacak. Selina Kyle, Gotham şehrine yeni yaratıcı ekiple dönmeye hazırlanıyor.

Catwoman çizgi roman marvel ekibi
- Reklam -
- Reklam -

Catwoman çizgi roman eski Marvel ekibine devredilecek. Okurlar tarafından merakla beklenen sayıda Selina Kyle, Batman’in ayrıldığı Gotham şehrine suçla savaşmak için geri dönüyor.

Catwoman, çıkacak olan 39. sayısında yeni ekibiyle sayfalarda olacak. 2020 yılında Ram V ve Fernando Blanco tarafından başlatılan seride Selina Kyle, Gotham şehrinden çıkıp Alleytown’da yeni maceralar yaşamıştı. 2022 yılında ise seriyi, X-Men ve Excalibur kitaplarından tanıdığımız Marvel yazarı Tini Howard ve yine Marvel çizerlerinden Nico Leon tarafından devralacak.

DC Comics’in Fear State sayısından sonra yeni bir noktadan başlayan Selina Kyle, Batman’in gölgesinden çıkıp kendi maceralarını yaşamaya başlamıştı. Serinin yeni yazarı Tini Howard, Substack üzerinden yazdığı yazısında şunları söyledi:

- Reklam -

“Aklımda oldukça fazla plan var. Gotham şehrinin şimdiye kadar görmediği en Catwoman-merkezli hikâyeyi kuruyorum. Selina Kyle’ın hayat hikâyesine daha derinden baktıkça bu seri kafamda daha iyi şekilleniyor.”

Howard, seriyi devraldığı ekip hakkında ise şu açıklamada bulundu:

“Favori Catwoman hikâyelerimi yazan Braubaker, Cooke ve Valentine ekibinin omuzlarında yükseliyorum. Bunun için gerçekten çok mutluyum.”

Serinin varyant kapak tasarımları Jeff Dekal, Jenny Frison ve Sozomaika tarafından hazırlandı. 39. sayının tanıtımı için hazırlanan metinde ise Selina Kyle’ın Gotham şehrine geri döneceği söyleniyor. İlk macerasında yeraltı mafyalarının elinde tuttuğu “şantaj malzemesini” çalacağı ve bunu yaparken “oldukça iyi” gözükeceği de yapılan açıklamalar arasında.

Catwoman için 2022 Yılı Yoğun Geçecek

Catwoman çizgi roman marvel ekibi

- Reklam -

Çizgi romanlar dışında 2022 yılında birçok yapımda Kedi Kadın’ı göreceğiz. DC FanDome etkinliğinde paylaşılan ikinci The Batman fragmanında oyuncu Zoe Kravitz tarafından canlandırılan Selina Kyle’ın önemli bir rol üstleneceği görüldü.

Diğer taraftan Warner Bros. Animation’un hazırladığı animasyon filmi Catwoman: Hunted filminde de yırtıcı karakteri izleyebileceğiz. Bu yapımlar dışında Cliff Chiang tarafından yazılacak Catwoman: Lonely City isimli yeni bir çizgi roman DC Black Label etiketi ile raflardaki yerini alacak. Bu eserde yaşlanmış Selina Kyle’ın Batman’in olmadığı Gotham şehrine geri dönüşünü okuyacağız.

Tini Howard tarafından yazılan ve Nico Lean tarafından çizilen Catwoman’ın 39. sayısı 18 Ocak 2022 tarihinde okuyucuları ile buluşacak.

Siz yeni Catwoman ekibi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Carmen Mola polisiye yazar gerçek ad

Carmen Mola Adlı Polisiye Yazarının, Mahlas Kullanan 3 Erkek Olduğu Anlaşıldı

Halloween Kills gişe hasılatı

Korku Filmi Halloween Kills Gişede “The Last Duel”u Geride Bıraktı