in

Amazon’un Zaman Çarkı Dizisinin Çekim Tarihi ve Yeri Belli Oldu

Merakla beklenen Zaman Çarkı dizisinin çekimlerine nerede ve ne zaman başlanacağı belli oldu.

zaman carki amazon ust
- Reklam -
- Reklam -

Bu aralar pek çok farklı prodüksiyonla uğraşan Amazon’un Zaman Çarkı dizisi için belirlediği çekim tarihi ve dizinin konusu belli oldu. Tor‘da yer alan bir habere göre, dizinin çekimlerine Eylül 2019’da başlanacağı ve Çek Cumhuriyeti’nin Prag kentinde gerçekleştirileceği ortaya çıktı.

Tüm bu bilgiler Zaman Çarkı hayran sitesi The Daily Trolloc’ın ele geçirdiği, Production Weekly denen bir sektörel haber gazetesinden alınmış durumda.

Bununla beraber, dizinin Amazon tarafından paylaşılan resmi tanımı da elimizde bulunmakta:
Bu epik fantazya serisi büyünün var olduğu ama sadece kadınların kullanmasına izin verildiği, giderek genişleyen destansı bir dünyada geçiyor. Hikâye gizli ve güçlü, tamamen kadınlardan oluşan Aes Sedai örgütünün bir üyesi olan ve dünyayı genç kadın ve erkeklerden oluşan beş kişiyle birlikte baştan sona kat edeceği tehlikeli bir yolculuğa çıkan Moiraine’a odaklanıyor. Moiraine bu adamlardan birinin kehanetlere göre dünyayı kurtaracak ya da onu yok edecek, inanılmaz güçlü bir şahsın reenkarnasyonu olduğuna inanıyor. Dizi, Asya ve Avrupa kültüründen sayısız element içerirken en çok da Budizm ve Hinduizm’de bulunan zamanın çarksal dönüşünü konu alıyor.
zaman carki 001

- Reklam -

Yapımcı koltuğunda Rafe Judkins ve Robert Jordan’ın editörü ve eşi olan Harriet McDougal’ın yanı sıra Darren Lemke, Red Eagle Entertainment’tan Larry Mondragon ve Rick Selvage otururken Radar Pictures’tan Ted Field ve Mike Weber da belirtilen isimler arasında.

- Reklam -

Dilerseniz daha önce Zaman Çarkı dizisinin yapımcısıyla yapılan soru-cevap etkinliğine dair çevirimize buradan ulaşabilirsiniz.

Halil Oğulcan Karamağara

Bir sürpriz yumurtanın içinde, 1994 yılında, İstanbul'da düşmüşüm annemin karnına. Mesela ağlamamışım doğduktan sonra. Tabii sonradan arayı kapattım. Şu anda Tekirdağ, Namık Kemal Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Anime, dizi ve film izlemeyi çok severim. Okumayı da. Arada kendimi oyun oynamaya kaptırdığım da olmuyor değil. En çok da büyünce yazar olmak istiyorum.

23 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for BiblofilYouTube BiblofilYouTube dedi ki:

    Haydaaaa… neyse yayınlanana kadar okurum :smile:

  2. Avatar for AeroKnight-sama AeroKnight-sama dedi ki:

    Prag mükemmel bir çekim yeri değil mi ya! Orta Avrupa’nın en kasvetli ve merak uyandıran şehri. Umarım dizi çok başarılı olur.

  3. Avatar for Ishamael Ishamael dedi ki:

    Külliyen yalan. Kitapları okumadan tanıtım yazdırmışlar, umudum daha da azaldı.

  4. Avatar for mit mit dedi ki:

    Yahu ona ne bakıyorsunuz? Kanal çalışanlarından birinin elindeki kısıtlı bilgilerle bulup buluşturduğu kısa bir tanıtım yazısı o. Önemli olan senaristlerin ne yazacağı. İş burada Harriet McDougal ve Rafe Judkins’e düşüyor.

  5. Avatar for OgulcanKara OgulcanKara dedi ki:

    Bence de öyle, bu açıdan oldukça güzel bir karar vermişler. :slight_smile: Ayrıca yabancı fan sitesine bakarsan bölgedeki stüdyolara ait fotoğraflar koymuşlar. Bence harika görünüyor.

    @Ishamael @mit
    Burada elbette senaristlere çok büyük iş düşüyor. Umarım seriye uygun bir senaryo yazılır. Çünkü şahsen çekim yeri benim hoşuma gitti. Bahsi geçen isimler de ortaya fanları kızdırmayacak bir dizi çıkacağını söylüyor. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

18 cevap daha var.

blade wesley snipes

“Blade” Televizyon Dizisi Olabilir

conan cevirmenin cemberi

Çevirmenin Çemberi: Conan