in ,

“Avatar 3” Filminin 9 Saatlik Bir Versiyonu, Yapım Vizyona Girdikten Sonra Dizi Formatında Yayınlanabilir

Avatar 3, sinema filminin yanı sıra Disney Plus’ta yayınlanacak 9 saatlik bir dizi formatı ile de izleyicilerin karşısına çıkabilir.

Avatar 3 Dizi
- Reklam -
- Reklam -

Avatar 3 dizi olarak da izleyicilerle buluşabilir. James Cameron’ın gişe rekorları kıran film serisinin üçüncü bölümü için iddiaların arkası kesilmiyor.

James Cameron’ın ilki 2009 yılında vizyona giren ve ikincisi 13 yıl sonra izleyicilerle buluşan serisinin toplamda 5 uzun metraj filmden oluşacağı biliniyordu. İkinci filmin 12 günde 1 milyar dolar barajını aşıp toplamda da 2,2 milyar dolarlık gişe hasılatı elde etmesinin ardından serinin 7 filme dek uzayabileceği de öne sürülmüştü. Gelen son iddialar ise 2024’te vizyona girecek Avatar 3’ün hem sinema filmi hem de dizi olarak yayınlanacağı oldu.

The Hot Mic podcast’inin sunucuları Jeff Sneider ve John Rocha’nın iddiasına göre Avatar 3’ün genel dağıtıma çıkacak filmi ile birlikte, 9 saatlik daha uzun bir versiyonunun Disney Plus’ta dizi olarak da yayınlanması bekleniyor.

- Reklam -

Avatar 3 Dizi Film 9 Saat

Avatar 3 Dizi ve Film Olarak Tasarlanan İlk Yapım Olabilir

Jeff Sneider konuya dair şu ifadeleri kullandı:

“Cameron Avatar 3’ün 9 saatlik bir versiyonunun tüm görsel efektleri dahil olacak şekilde gerçekleştirecek. Film sinemada yayınlandıktan sonra mini dizi olarak Disney+’ta da çıkış yapacak.”

Sneider bu duruma örnek olarak ise 2017’de 2 saatlik bir film olarak vizyona giren Justice League’in, 2021’de Zack Snyder’s Justice League adı altında 4 saat 2 dakikalık bir yapım olarak da izleyicilerle buluşmasını hatırlattı.

Avatar 3 Dizi Film James Cameron

- Reklam -

James Cameron, Avatar 2: The Way of Water filminin çekimleri sırasında Avatar 3’ten de birçok sahnenin prodüksiyonunu tamamladı. Serinin 3. bölümünün 9 saatlik materyale sahip olacağına yönelik iddialar da bir süredir bulunuyordu. Ancak yapımın hem film hem de dizi olarak geliştirildiği konusu dikkat çekici bir iddia.

Avatar 3 Pandora’nın Ateş Topraklarını Perdeye Taşıyacak

The Way of Water’da suyun altına taşınan macera, üçüncü film ile birlikte ateş topraklarında devam edecek. Ateş temelli bir Na’vi kabilesine odaklanacağı öne sürülen yapımın ismi için ise Avatar: The Seed Bearer (Tohum Taşıyıcısı) iddiaları ortalıkta geziniyor.

Avatar 3 filmi 20 Aralık 2024 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

Siz bu ihtimali nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla dizi ve film haberi için bizleri ayrıca Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Koimoi

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ahmet Umit Tapinak Fahiseleri Sansur

Ahmet Ümit’in “Tapınak Fahişeleri” Kitabı Müstehcen Bulunarak Sansürlendi: Zarf ya da Poşette Satılacak

Monk Film Olarak Geri Dönüyor

Ödüllü Dizi “Monk” Orijinal Kadrosuyla Film Olarak Geri Dönüyor