in

James Cameron’ın Avatar Evreni 3. Filmde Ateş Kökenli Na’vi Kabilesine Odaklanacak

Avatar 3 filmi Pandora’da yaşayan ateş temelli bir Na’vi kabilesini perdeye taşıyacak. James Cameron’ın uzay macerası devam ediyor.

Avatar 3 Ateş Kökenli Na'vi Kabilesini Konu Alacak
- Reklam -
- Reklam -

Avatar 3 filmi hakkında ilk detaylar ortaya çıktı. İkinci filmde Pandora’nın sualtı dünyasını tanıtan James Cameron, bu defa da “Kül İnsanları” olarak anılan ateş kökenli bir Na’vi kabilesini izleyicilerle buluşturacak.

Fransız yayın organı 20 Minutes’a verdiği bir röportajda açıklamalarda bulunan James Cameron, Avatar 3 filminin yepyeni bir Na’vi grubu olan Kül halkını tanıtacağını söyledi.

“Nav’ileri başka bir açıdan göstermek istiyorum çünkü izleyiciler şimdilik sadece iyi taraflarını gördü… İlk iki filmde çok fazla olumsuz insan örneği ve çok olumlu Navi örnekleri var. Avatar 3’te bunun tersini yapacağız. Ana karakterlerin hikâyesine devam ederken yeni evrenleri de keşfedeceğiz. Son bölümler en iyisi olacak. Diğerleri bir girişti; yemeği servis etmeden önce sofrayı kurmanın bir yoluydu. Ama tabii ki her şey Avatar 2’nin seyircisini bulup bulamayacağına bağlı olacak.”

- Reklam -

James Cameron Avatar 3 ateş kül halkı

Cameron daha önce serinin ancak ikinci ve üçüncü filmlerinin para kazanması durumunda devam edeceğini söylemişti. The Way of Water’ın gişe rekorları kırması ihtimaline karşı senaryolar zaten yazılmış ve her şey tasarlanmış durumda.

Ateş Kökenli Avatar 3 Açıklamaları Ardından The Last Airbender Yönetmeni Benzerliğe Dikkat Çeken Bir Paylaşımda Bulundu

Neyse ki yönetmenin bu konuda pek de endişe etmesine gerek yok gibi duruyor. Çünkü aralık ayının ortalarında gösterime giren Suyun Yolu, sadece 12 gün içerisinde 1 milyar dolar barajını aşarak büyük bir başarı yakaladı. Hâlen gişede zirvede olan filmin birkaç hafta içerisinde Tüm Zamanların En Çok İzlenen Filmleri listesine girmesi bekleniyor.

Avatar 3 Ateş Ulusu

Son olarak üçüncü filmin ateş kökenli Kül kabilesine odaklanacağı bilgisinin açıklanması ardından, Avatar: The Last Airbender’ın yönetmenlerinden Giancarlo Volpe, sosyal medya hesabı üzerinden güldüren bir detay paylaştı ve şunları söyledi:

- Reklam -

“2004’te dizimizin adını Avatar’dan Avatar the Last Airbender’a çevirmemiz gerektiğini öğrendik çünkü James Cameron zaten Avatar adlı bir filmin haklarına sahipti.

Şimdi devam filminin adı The Way of Water. 3. filmin adı ‘Ateş Bükme Ustaları’ olursa isyan ederiz.”

Avatar 3 ne zaman çıkacak sorusu ise uzun süre önce cevap bulmuş ve 20 Aralık 2024’te vizyona gireceği açıklanmıştı.

Avatar 3 filmi için olacağı söylenen yeni konu hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Stranger Things 5 Sezon Final İpucu

Stranger Things’in Final Sezonu Hakkında İlk İpuçları Will Karakterini Canlandıran Noah Schnapp’tan Geldi

Slow Horses 3. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayında

Gary Oldman’lı “Slow Horses”ın 3. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı