in

Bella Ramsey: “Game of Thrones İzlemek İçin 18 Yaşımı Bekliyorum”

Game of Thrones’ta yiğitlikleriyle tanıdığımız Lyanna Mormont’u canlandıran oyuncu Bella Ramsey’nin diziyi izlemesi ebeveynleri tarafından yasaklanmış.

Game of Thrones Bella Ramsey
- Reklam -
- Reklam -

Dikkat: Bella Ramsey hakkındaki bu haber Game of Thrones 8. sezon, 3. bölüm hakkında spoiler içermektedir.

Game of Thrones dizisinde özellikle cesaretiyle tanıdığımız Lyanna Mormont karakteri için söylenecek çok söz var. Hepimiz onu gözü pekliğiyle biliyoruz. Peki küçük yaşına rağmen yiğitlikleriyle herkesi kendisine hayran eden, devleri gözünü kırpmadan öldüren o şahane ismi canlandıran Ramsey’ye, ailesinin diziyi yasakladığını biliyor muydunuz?

“18 yaşıma geldiğimde muhtemelen tüm diziyi izleyeceğim.”

- Reklam -

Karakteri canlandıran Bella Ramsey’nin ifade ettiğine göre, bazı sahneler çok “dehşet verici” olduğu için ebeveynleri kendisinin diziyi izlemesini yasaklamış.

“Göründüğüm sahnelerde bile, bazı kısımlarda annem ve babam önümde durarak sahnede görünen dehşet verici görüntüyü izlememi engelledi. Öldüğüm sahneyi izlememe izin verdiler ve biraz da yedinci sezonu izledim.”

Aynı zamanda Bella Ramsey, kendini feda ederek devi öldürdüğü sahneyi “kahramanca” olarak nitelendirdi.

- Reklam -

Peki siz bu yasak hakkında ne düşünüyorsunuz? 2003 doğumlu ve 16 yaşındaki Ramsey sizce de diziyi izlememeli mi? Çekimlerine şahit olduğunuz bir yapımı, tamamlandıktan sonra izleyememek size nasıl hissettirirdi?

Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Fox News


* GoT 8. Sezon 4. Bölümdeki Buruk Veda Sahnesine Açıklama Geldi

Starbucks Westeros’ta! Game of Thrones Kadrajda Unutulan Bardakla Alay Konusu Oldu

Game of Thrones’un Destansı ‘Karanlık’ Savaşı Hayranlar Tarafından Aydınlatıldı

Game of Thrones’un Yan Dizilerinden Üçü Yoluna Devam Ediyor

Arya Stark “Buralara” Nasıl Geldi? [Video]

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for merveriii merveriii dedi ki:

    Fazla korumacı ve idealist bir yaklaşım. Ben 16 yaşında olsam, bana diziyi yasaklasalar bir şekilde yine izlerdim diye düşünüyorum. Hele ki oynadığı diziyi çocuğa izletmemek. Bu koruma değil. 12- 13 yaşında olsaydı belki evet ama sonuçta 16 yaşında. Aslında bu diziyi izlemek için o kadar da küçük değil. Dizi 13+ diye biliyorum am yanılıyor da olabilirim. Lyanna Mormount başından beri en desteklediğim ve ölümüne en üzüldüğüm karakterlerden biri bu arada. Bella Ramsey de bu ruhu çok güzel yakalamış. Helal olsun.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

avengers endgame disney plus

Avengers: Endgame Filminin Disney+’ta Yayınlanacağı Tarih Belli Oldu

doctor who türkler

Doctor Who’da Bahsi Geçen Türkler