Menu
in

Aleyna Tilki’nin İşte Bu Benim Masalım’ı, IMDb’nin En Düşük Puanlı Dizileri Arasına Girdi

Başrollerini Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven’in paylaştığı Exxen yapımı İşte Bu Benim Masalım, IMDb’nin en düşük puanlı dizileri arasına girdi.

İşte Bu Benim Masalım dizisi IMDb notu ile gündem oldu. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen platformunun en iddialı yapımları arasında yer alan dizi; IMDb’de 1.0 puan alarak Türk tarihinin en düşük puanlı dizilerinden biri oldu.

Dünyada geleneksel yayıncılık anlayışının kökten değişmeye başlaması ülkemizi de etkiledi. TV8 kanalının sahibi olan Acun Ilıcalı, geçen yılın ortalarında bir dijital yayın servisi üzerine çalışmaya başladığını söylemişti. Daha sonra adının Exxen olacağı ortaya çıkan yeni platform ile ilgili ardı ardına haberler çıkmaya başladı.

1 Ocak 2021 itibarıyla yayın hayatına başlayan Exxen; özellikle abone sayıları yüksek olan Youtuber’ları bünyesine katması ile dikkatleri üzerine çekti. Sadece 3 gün içerisinde 500 bin aboneye ulaştıklarını duyuran Ilıcalı, servisin giderek büyüyeceğini belirtti.

- Reklam -

Youtuber’lar dışında içinde önemli oyuncuları barındıran diziler de Exxen’i gündem eden konulardan bir tanesiydi. Örneğin başrolünde Haluk Bilginer’in yer aldığı Şeref Bey bunların başında geliyordu. Yine Çok Güzel Hareketler Bunlar, Yol Arkadaşım ve 3 Adam gibi yapımlarla tanınan İbrahim Büyükak da platform için farklı içerikler hazırlıyordu. Hatta Sihirli Annemdizisi de yenilenmiş kadrosuyla yıllar sonra tekrar başladı.

İşte Bu Benim Masalım 2. Sezon Olmayabilir

Ancak özellikle genç izleyici kitlesinin ilgisini çeken yapım İşte Bu Benim Masalım oldu. Başrollerinde Aleyna Tilki ve son dönemlerde yıldızı iyice parlayan Cemal Can Canseven’in olduğu yapım, yayınlanan ilk fragmanıyla dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Ancak bu ilgi dizinin IMDb notuna olumlu şekilde yansımadı.

17 yaşındaki bir kızın hayallerine giden yolu konu ettiği İşte Bu Benim Masalım; 6 bin 361 IMDb kullanıcısı tarafından ortalama 1.0 puan aldı. Bu puanla birlikte Türk dizi tarihinin en düşük not alan yapımları arasına girmeyi başardı.

Yapımda iki ünlü isim dışında Merve Sevin, Ayça Tilki, Eren Emingil, Nevra Serezli, Zeynep Kankode, Faruk Aran, Göksun Büyükkahraman ve Bengü Gürses gibi tanınan simalar da yer alıyor.

Dizi şu anda Exxen’de her hafta yeni bölümüyle yayınlanmaya devam ediyor. Gelen kötü yorumlar sonucunda dizinin yeni sezon onayı alıp almayacağı ise merak ediliyor.

Peki ya sizler İşte Bu Benim Masalım adlı diziyi izlediniz mi? Yapım sizce gerçekten de bu düşük puanı hak ediyor mu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: T24

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version