in

Exxen Abone Sayısı 3 Günde 500 Bini Buldu

Exxen abone sayısı belli oldu. Acun Ilıcalı’nın yeni dijital yayın platformu, üç günün sonunda 500 binden fazla üyeye ulaştı.

Exxen Abone Sayısı
- Reklam -
- Reklam -

Acun Ilıcalı’nın yeni yılla birlikte hayatımıza giren yerli dijital yayın platformu Exxen için ilk veriler açıklandı. Platformla ilk üç günde toplamda 500 bin kullanıcının abone olduğu belirtildi. Ilıcalı, Instagram hesabı üzerinden kanalın kısa sürede ulaştığı abone sayısını duyururken kendilerini destekleyen herkese de teşekkürlerini iletti.

İlk detayları geçen yıl ağustos ayında ortaya çıkan Acun Ilıcalı’nın dijital yayın platformu 1 Ocak 2021 itibarıyla hizmete açıldı. Böylelikle yurt dışında çokça alıştığımız Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Hulu, Peacock, HBO Max ve Apple TV+ gibi dijital yayın kanallarına yerli bir alternatif doğmuş oldu. Ülkemizde daha önce BluTV bu sektörde ciddi atılımlar yapmıştı.

Koronavirüs salgınıyla dijitalleşme hızını iyice artıran dünyada, yeni alternatiflerin de sayısı çoğalmaya devam ediyor. TV8 kanalındaki sayısız popüler programı ile adını duyuran Acun Ilıcalı da, kendi dijital yayın kanalıyla bu yarışa dahil olmaya hazırlanıyor.

- Reklam -

Exxen Abone Sayısı İlk 3 Günde 500 Bini Aştı

Açıldığı andan itibaren beraberinde sayısız eleştiriyi de getiren Exxen, ilk üç günün sonunda 500 bin aboneye ulaşmayı başardı. Platform, yetersiz altyapı sorunları, reklamlı üyelik paketi, Youtuber odaklı içerik tercihi gibi konularla çokça eleştiriliyordu.

Tüm bunlara rağmen kanalın kısa sürede elde ettiği sayısal başarı azımsanacak gibi değil. Acun Ilıcalı, Instagram hesabı üzerinden paylaştığı hikâyede şu sözleri kullandı:

“3 günde 500 bin üyeyi geçtik. Bize inanan izleyicilerimize çok çok teşekkürler… Çok emek verdik, karşılığını böyle almaktan daha güzel bir şey yok. İyi ki varsınız…”

Exxen Abone Sayısı

- Reklam -

Şimdilik bir Android uygulamasına sahip olmayan platform, böylelikle dikkat çekici bir açılışı gerçekleştirmiş oluyor. Dijital yayın servisleri arasında en ön sırada yer alan Netflix’in, ülkemizde 1.5 milyondan fazla aboneye sahip olduğunu hatırlatalım.

Haluk Bilginer’li Şeref Bey dizisi, yeniden çekim Sihirli Annem, Hasan Can Kaya’lı Konuşanlar, Aleyna Tilki’li İşte Bu Benim Masalım gibi içeriklere sahip olan Exxen’de iki tip üyelik bulunuyor. Reklam da içeren paketin aylık ücreti 9,90 TL iken reklamsız paketin abonelik ücreti ise 19,90 TL olarak belirlendi.

Exxen Abonelik Ücretleri ve Bilinen Tüm Yapımlar

900 milyon liralık bütçeyle hazırlanan kanal için 2 dizi, 10 çocuk programı, 46 reality show ve 14 belgesel hazırlanıyor. Exxen’de yer alan içeriklerin tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Peki siz kanalın üç günde eriştiği abone sayısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

11 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Ozcan_Bal Ozcan_Bal dedi ki:

    Aklımda tek soru var. Exxen büyürse Süper Lig yayın haklarını alır mı ?

  2. Avatar for W4YNE W4YNE dedi ki:

    İlk 7 gün ücretsiz seçeneği ile bu sayının yükseldiğini tahmin ediyorum. İlerleyen günler neler olacağını gösterir.

  3. Avatar for W4YNE W4YNE dedi ki:

    Beinsports gelecek sene ile anlaşmadı hala bakalım kafasına eserse alır süper ligi de :joy:

  4. Avatar for kalsedon.okur kalsedon.okur dedi ki:

    Ekşi’de gömen herkes almış sanırım. Kusura bakmasın kimse ama ben Feyyaz Yiğit’in dizisini muhtelif sitelerden izledim. Çok da güzel olmuş da, ben sadece onun için para falan vermem.

  5. Avatar for ramazanyikici ramazanyikici dedi ki:

    Ne platformun teknik kalitesi olarak ne de içerik olarak yeterli görmediğim bir platform. Netflix, Prime Video vs. daha iyi alternatifler bence. Elbette Acunmedya’nin yaptığı işleri beğenen büyük bir kesim var. Muhtemelen abone sayısı artacaktır.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

6 cevap daha var.

Cathay - Ezra Pound

Cathay: Ezra Pound’un Çin Şiirleri Derlemesi Ülkü Tamer Çevirisi ile Raflarda

2020 Kristal Kelepçe Ödülleri Kazananları

2020 Kristal Kelepçe Ödülleri Kazananları Açıklandı