in ,

Bungou Stray Dogs Animesi 5. Sezon Onayını Aldı ve Yayın Tarihi Açıklandı

Bungou Stray Dogs 5. sezon onayı aldı. Ünlü anime serisinin yeni sezonu tahmin edilenden çok daha yakın bir tarihte çıkış yapacak.

Bungou Stray Dogs 5. sezon onayı
- Reklam -
- Reklam -

Bungou Stray Dogs 5. sezon onayını kaptı ve “Ne zaman çıkacak?” sorusu henüz sorulmadan yayın tarihi yeni bir tanıtım fragmanı eşliğinde açıklandı.

Yazar Kafka Asagiri ve çizer Sango Harukawa tarafından hazırlanan Bungou Stray Dogs, Kadokawa Shoten’in popüler dergisi Young Ace’te ilk olarak 2012 yılında yayınlanmaya başladı ve kısa sürede geniş bir hayran kitlesine sahip oldu. Animenin uzun süredir beklenen 4. sezonu nihayet Kasım 2021’de onay aldı ve 4 Ocak’ta yeni sezonuna başladı.

Animenin 4. sezonu toplamda 13 bölümden oluşan finaliyle dün itibarıyla sona erdi. Ancak hayranları henüz heyecanını kaybetmeden, mutlu edecek yeni bir haberle karşılaştılar.

- Reklam -

Crunchyroll, Bungou Stray Dogs 5. sezonu için yeşil ışık yakıldığını ve birkaç ay içinde prömiyer yapacağını duyurdu. Duyuruyla birlikte hayranların yeni sezondan neler bekleyecekleri hakkında fikir veren kısa bir tanıtım videosu yayınlandı. Tanıtım videosunda, Atsushi ve Akutagawa’nın yan yana dövüştüğü ve Ranpo’nun en üstte, sırtı seyirciye dönük olarak durduğu yoğun bir ana görsel yer alıyor.

Animenin yeni sezonuna ilişkin yayınlanan ilk tanıtım videosunda, Birleşmiş Milletler’in 4. sezonda tanıtılan terörist örgüt Decay of the Angel ile mücadele etmek için Silahlı Dedektiflik Ajansı’na yardım çağrısında bulunduğu görülüyor. Video, Ōchi Fukuchi’nin Birleşmiş Milletler karargahında ajansa yardım etmesi için yalvarmasıyla başlıyor.

Bu haber, hayranları arasında büyük heyecan yarattı ve sosyal medyada paylaşılan mesajlarla duygu dolu bir beklenti oluşturdu. Hayranlar, gelecek sezon için heyecanlı bekleyişlerine devam ediyorlar.

Bungou Stray Dogs 5. Sezon Temmuz 2023’te Çıkış Yapacak

5. sezon için yayınlanan ilk tanıtım fragmanına hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Yönetmenliğini Takuya Igarashi’nin, senaryosunu ise önceki üç sezonda da birlikte çalıştıkları Yōji Enokido’nun üstlendiği animenin 4. sezonu, ilk birkaç bölümde Ranpo ve Fukuzawa’nın ortaklığına odaklanmak üzere geçmişe döndü. Kalan bölümler, kendilerini aniden terör eylemleri işlemekle suçlanırken bulan Silahlı Dedektiflik Ajansı etrafında dönüyor. Askeri Polis birimi Av Köpekleri peşlerindeyken ve Ajans’ın gerçek suçluyu bulması için zaman daralırken, Atsushi ve arkadaşları bu karmaşadan kurtulmanın bir yolunu bulmak zorunda kalıyorlardı.

Fragmanın yanı sıra bir poster de paylaşıldı:

Bungou Stray Dogs 5. sezon poster

Henüz gün olarak paylaşılmasa da, Bungou Stray Dogs 5. sezon Temmuz 2023’te yayınlanmaya başlayacak. Yeni sezonun da 13 bölümden oluşması bekleniyor.

Bungou Stray Dogs’un 4. sezonunu nasıl bulmuştunuz? Yeni sezonun böyle yakın bir tarihte gelecek olması konusunda sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Liv Tyler Captain America 4 Filmi ile Marvel'a Dönüyor

Liv Tyler “Captain America 4” Filmi ile Marvel Sinematik Evreni’ne Geri Dönüyor

II. Ramses Tapınağı Mumya

Mısır’daki II. Ramses Tapınağında 2.000 Mumyalanmış Koç Başı Bulundu