in ,

Guillermo del Toro’nun Korku Antolojisi “Cabinet of Curiosities”ten Fragman

Cabinet of Curiosities fragmanı yayınlandı. Guillermo del Toro imzalı korku antolojisi, Netflix aracılığıyla izleyicilerle buluşacak.

Cabinet of Curiosities Fragmanı: Guillermo del Toro Korku Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Cabinet of Curiosities fragmanı paylaşıldı. Guillermo del Toro imzalı yeni bir korku antolojisi geliyor.

Pan’s Labyrinth, Hellboy, The Shape of Water ve son olarak Nightmare Alley ile sinemaseverlerin karşısına çıkan yazar ve yönetmeni Guillermo del Toro, bugün Hollywood’da çalışan en ünlü film yapımcılarından biridir. Oscar ödüllü yönetmen filmlerinin çoğunda, korkunç yaratıklar da dahil olmak üzere, korku unsurları kullanmayı seven biri olmakla ünlüdür.

Del Toro’nun en son projelerinden olan Cabinet of Curiosities, yapımcının korku sevgisini hayranlarla buluşturmaya devam ediyor ve her bölümü yeni karakterlerle yeni hikâyeler içeren bir antoloji dizisi olarak hareket ediyor. Netflix ile ortaklaşa olarak hazırladığı Cabinet of Curiosities, aralarında Andrew Lincoln, Hannah Galway, Tim Blake Nelson, Essie Davis, Luke Roberts, F. Murray Abraham, Crispin Glover, Ben Barnes, Sofia Boutella ve Harry Potter serisinde Ron Weasley’i canlandıran Rupert Grint’in de dahil olduğu göz çarpıcı bir oyuncu kadrosuna sahip. Gösterideki bazı hikâyeler del Toro’nun bizzat kaleme aldığı orijinal içeriklerden oluşsa da, aralarında H.P. Lovecraft, Michael Shea ve Emily Carroll dahil olmak üzere ikonik eserlerden uyarlanma senaryolar da yer alıyor.

- Reklam -

Netflix’in devam eden Geeked Week etkinliğinin bir parçası olarak, del Toro’nun yakında çıkacak olan Cabinet of Curiosities dizisinin ilk fragmanını yayınladı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

YouTube video

(Fragman YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz)

Dizi için yayınlanan ilk fragman, yapımın yer alan olayları ve karakterleri tam olarak açıklamaktan geri dursa da, yeryüzünde çürüyen bir vücut göstererek bile dizinin korkutucu havasının nasıl olacağına dair bir ilk bakış sunmuş oluyor. Ayrıca 8 bölümlük antolojide yer alacak oyuncu adlarının yanı sıra, bölümleri yönetecek olan yönetmenlerin çektikleri önceki filmlerin adlarını Mandy, The Empty Man, Splice, The Babadook, The Vigil, Twilight ve A Girl Walks Home Alone at Night olarak sırasıyla gösteriyor.

- Reklam -

Ne yazık ki, fragman dizinin bu yıl çıkacağı bilgisi dışında kesin olarak bir tarih vermiyor. Bu da dizinin 2022’nin sonlarına doğru geleceğini işaret ediyor.

Sizler yeni korku antolojisi için yayınlanan ilk fragmanı nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Minions The Rise of Gru fragmanı

Yeni Minyonlar Filmi “The Rise of Gru”dan Fragman Yayınlandı

The Rings of Power dizisi toplam süre yüzüklerin efendisi

Yüzüklerin Efendisi Uyarlaması “The Rings of Power” Toplam 50 Saat Sürecek