in , ,

Şeytanları Dünyaya Davet Eden “Chainsaw Man” Animesinden Yeni Fragman Paylaşıldı

Chainsaw Man anime uyarlaması için yeni fragman yayınlandı. Ünlü manga serisi, ekrana taşınmaya hazırlanıyor.

Chainsaw Man yeni fragman anime
- Reklam -
- Reklam -

Chainsaw Man animesinden yeni bir fragman paylaşıldı. Bu sene adı sıkça duyulan seri, yakında anime izleyicisiyle buluşacak.

MAPPA stüdyosunun gerçekleştirdiği bir etkinlikte Chainsaw Man’in anime uyarlamasına ait yeni bir fragman gösterildi. Bununla beraber yapım ekibinin ve bazı seslendirme sanatçılarının isimleri de paylaşıldı.

Tatsuki Fujimoto imzalı Chainsaw Man’in 2 yıl önce MAPPA tarafından anime uyarlamasının yapılacağı duyurulmuştu ve seri 2021’in ilk yarısında çok satan mangalar listesinde yerini almıştı. Mangasının 2018-2020 tarihleri arasında yayımlanan ilk kısmı Weekly Shonen Jump’ta serileştirildi. İkinci kısmı ise Temmuz 2022’de Shonen Jump+ çevrim içi dergisinde serileştirilmeye başladı.

- Reklam -

Chainsaw Man, şeytanların insanların korkularından doğduğu bir dünyada geçiyor. Ölen babasının borçlarını ödemek için şeytan avcısı olarak çalışan ve basit hedefleri olan Denji, ölümcül testere gücüne sahip şeytan köpek Pochita ile şeytan öldürür. Bir gün ölümün kıyısına gelen Denji, Pochita ile bir anlaşma yapar. Bu anlaşma sonucu yarı insan yarı şeytan formunu alarak, Chainsaw Man’e yani Testere Adam’a dönüşür. Daha sonra devlete ait ve Makima isimli bir kadının liderlik ettiği şeytan avcı takımının parçası olur.

Animenin ilk tanıtım videosu MAPPA’nın 10. Yıl özel etkinliğinde paylaşılmış ve oldukça ilgi uyandırmıştı. Yeni fragman ise bugün paylaşıldı ve serinin ilk bölüm tarihi verildi. Hemen aşağıdan bakabilirsiniz.

Chainsaw Man Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

Ünlü stüdyonun etkinlikte fragmanla birlikte duyurduğu yapım ekibi ise oldukça ilgi çekici. Ekipte yer alan isimler Jujutsu Kaisen, Sword Art Online,Mobile Suit Gundam ve A Silent Voice gibi önemli yapımlarda çalışmış kişiler.

Seslendirme sanatçılarından duyurulan isimler ise şöyle:

- Reklam -

Denji: Kikunosuke Toya
Makima: Tomori Kusunoki
Aki Hayakawa: Shogo Sakata
Power: Fairouz Ai

Chainsaw Man yeni fragman

Görsel olarak mangasının oldukça doyurucu olduğu yönünde yorumlar alan serinin anime yapımı heyecanla bekleniyor. Ayrıca içerdiği aksiyon ve şiddet dolu sahnelerin MAPPA tarafından nasıl sunulacağı oldukça merak ediliyor. Jujutsu Kaisen 0 filmindeki aksiyon sahnelerinin başarısından sonra MAPPA’dan beklenti oldukça yükseldi.

Kanın gövdeyi götürdüğü Chainsaw Man, Ekim 2022 tarihinde izleyiciyle buluşmayı bekliyor.

Chainsaw Man mangasını takip ediyor musunuz? Yayınlanan fragman hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

HBO Max ve Discovery

Streaming Savaşında Yeni Hamle: HBO Max ve Discovery+ Tek Çatı Altında Birleşiyor

Küçük Yuvarlak Taşlar - Melisa Kesmez

Melisa Kesmez’in Yeni Kitabı “Küçük Yuvarlak Taşlar” Okurla Buluşuyor