Menu
in

Yerli Dijital Yayın Platformu Exxen’in Abonelik Ücretlerine Büyük Zam

Exxen abonelik ücretleri neredeyse iki katına çıktı. Acun Ilıcalı’nın dijital yayın platformu, yeni dönem üyelik ücretlerini açıkladı.

Exxen abonelik ücretleri konusunda ciddi bir artışa imza attı. Yerli dijital yayın platformları arasında bulunan kanal, üyelik paketlerine %68’e varan zamlar yaptı.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu yerli dijital yayın platformu yayın hayatına 2021 yılının ilk ayında başladı ve sadece 3 günde 500 bin aboneye ulaştı. Başlamadan önce özellikle YouTube ünlülerini bünyesine katmasıyla adını konuşturan platform, aynı zamanda Sihirli Annem ve Leyla ile Mecnun gibi zamanının sevilen dizilerini yeniden çekeceklerini duyurdu. Hasan Can Kaya’nın yükselen popülerliğiyle adını konuşturan Konuşanlar programının da Exxen’de yer alacağı ortaya çıktı.

O dönem diğer dijital yayın servislerinden farklı olarak Exxen, normal aboneliğin yanında bir de reklamlı abonelik seçeneği ekledi. Birçok kişi tarafından bu paket eleştiriliyor olsa da, sonrasında Netflix dahil olmak üzere birçok yayın servisinin reklamlı abonelik için bir plan yaptığı açıklandı.

- Reklam -

Yayın platformlarının son dönemlerde zam yaptığı biliniyor. Özellikle Netflix’e geçen aylarda gelen artış sonrası Disney+’ta da çok geçmeden benzeri bir zammın yolda olacağı söyleniyordu. Hatta aylık 8 liralık ücretiyle bu konuda en uygun hizmeti sağlayan Amazon Prime’ın da belirli bir zam yapacağı konuşuluyordu. Ancak sürpriz hamle Exxen’den geldi.

Exxen, her iki abonelik sistemine de aylık ve yıllık bazda %68’e varan dikkat çekici bir zam yaptı. Kanal yetkilileri bu zamların neden olduğu konusunda henüz açıklama yapmasa da, aboneler şimdiden tepkilerini dile getirmeye başladılar.

İşte Güncel Exxen Abonelik Ücretleri (2022)

Yeni yapılan zamlar sonrası tablo şu şekilde değişti:

Reklamlı Exxen abonelik ücretleri ne oldu?

Aylık paket: 39,90 TL (29,90 TL)
Yıllık paket: 33,50 TL x 12 (eskisi: 24,92 TL)

Reklamsız abonelik ücretleri ne oldu?

Aylık paket: 54,90 TL (eskisi: 39,90 TL)
Yıllık paket: 45,90 TL x 12 (eskisi: 33,25 TL)

Reklamlı ExxenSpor abonelik ücretleri ne oldu?

Aylık paket: 119,90 TL (eskisi: 69,80 TL)
Yıllık paket: 94,90 TL x 12 (eskisi: 54,80 TL)

Reklamsız ExxenSpor abonelik ücretleri ne oldu?

Aylık paket: 134,90 (eskisi: 79,80 TL)
Yıllık paket: 107,30 TL x 12 (eskisi: 67,80 TL)

Yeni Exxen abonelik ücretleri konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce bu şartlarda bu rakamlar normal mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version