in

Hellbound, Açılış Günü Rakamlarında Squid Game’i Geçti

Hellbound izlenme rakamları ile ses getirmeyi başardı. Netflix’in yeni Göney Kore yapımı korku dizisi, ilk gün istatistiklerinde Squid Game’i geçti.

Hellbound izlenme rakamları netflix
- Reklam -
- Reklam -

Hellbound izlenme rakamları ilk gün istatistiğinde, Netflix’in çok ses getiren Squid Game dizisini geçmeyi başardı. Dijital yayın devi, yeni Güney Kore fenomenini bulmuş olabilir.

Netflix’in yeni Güney Kore yapımı dizisi Hellbound 19 Kasım 2021 tarihinde izleyicilerin karşısına çıktı. Ünlü zombi filmi Train to Busan’ın yönetmeni Sang-ho Yeon’un elinden çıkan suç, drama ve fantazi yapımı bir süredir Squid Game dizisi ile kıyaslanıyordu. Artan beklentiler sonrası yapım yayına girdikten sonra ilk gün izlenme rakamları, beklenenin bir hayli üzerinde oldu.

FlixPatrol Analytics’in verilerine göre Hellbound, Netflix’te 80’den fazla ülkede en çok izlenen yapım olmayı başardı. 190’dan fazla ülkede 224 milyon abonesi olan platformun Türkiye cephesinde ise yapımı 4. sırada görüyoruz.

- Reklam -

Hellbound İzlenme Rakamları Hız Kesmeden Artmaya Devam Ediyor

Doğaüstü yaratıkların insanları cehenneme sürüklediği fantastik yapımı, ilk bölümüyle 2021 Toronto Uluslararası Film Festivali’nde gösterilmiş ve burada görücüye çıkan ilk Güney Kore yapımı olmuştu. Görünüşe göre Hellbound bu başarılı reklam kampanyasına, Squid Game’in de rüzgârını alarak yoluna emin adımlarla devam edecek.

6 bölümden oluşan ilk sezonun oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Yoo Ah-in (Voice of Silence), Park Jeong-min (Sunset in My Hometown, Deliver Us From Evil), Kim Hyun-joo (Undercover, Watcher), Won Jin-ah (Melting Me Softly, She Would Never Know) ve Yang Ik-june (Breathless). Yapımın kadrosundaki isimler, Güney Kore’de hayli tanınan oyunculardan oluşuyor.

Hellbound Fragmanı Netflix Kore dizisi

- Reklam -

İlk 24 saat içerisinde Squid Game’i geride bırakan Hellbound’un, Kalamar Oyunu’nu genel izlenmede geçmesi ise şu an için zor görülüyor. 17 günde platformun en çok izlenen dizisi Bridgerton’ı tahtından eden Squid Game, bu sürede yaklaşık 111 milyon izleyiciye ulaşmayı başarmıştı. Hwang Dong-hyuk imzalı distopya dizisi aynı zamanda platforma da en çok kazandıran proje olarak tarihe geçmişti. Seri 2. sezon onayını da fazla bekletmeden aldıktan sonra hayranlar gözlerini Squid Game benzeri dizi ve filmlere dikmişti.

Platform da bu boşluğu değerlendirmek üzere Hellbound için benzer bir strateji gütmüş görünüyor.

Siz Netflix’in yeni Güney Kore dizisini izleme fırsatı buldunuz mu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Independent

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:
    1. Bolumu izleyip bırakın. Gerisi resmen zaman kaybı. 3. Bolum sonrası itibariyle avukat ablanın dövüş sahneleri disinda Squid Game’in yarısı kadar bile kaliteli olmayan bir dizi.
  2. Avatar for yates232 yates232 dedi ki:

    Bence 3. Bölüm yine iyi bir hedef, iyi dayanmışsınız, ben 15.dk da bıraktım… süpermen in yaratık versiyonları, sıradan bir insanı cadde boyunca kovalamaktan sıkılınca hulk gibi zıplayıp yakalıyor. Bir vuruşta adamı paramparça yapacak güçteki yine aynı yaratıklar 5 dk boyunca adamı bildiğin sokak kavgası gibi dövüyorlar. Bu “güçlü” 3 yaratıktan “dayak” yiyen figüranımız halen yaşarken bu arkadaşlar eh yeter bu kadar uğraştık artık yanma vakti diyip adamı yakıyorlar. Yani fena güldüm :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Blade Runner Dizi uyarlaması

Blade Runner Dizisi Geliyor: Ridley Scott Son Gelişmeleri Aktardı

rüya reklam şirketler

Bilim İnsanları Uyardı: Şirketlerin Rüyalara Reklam Yerleştirdiği Gelecek Çok Uzakta Değil