in ,

Apple’ın Retro Bir Gelecekte Geçen “Hello Tomorrow!” Dizisinden Fragman

Hello Tomorrow! dizisi geliyor. Apple TV+’ta yayınlanacak yapım, retro-fütüristik bir temaya sahip olacak. Başrolde ise Billy Crudup yer alıyor.

Hello Tomorrow! Dizi Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Hello Tomorrow! dizisi için yeni fragman yayınlandı. Apple TV+’ta izleyicilerin karşısına çıkacak yapım, izleyicilere retro bir gelecek tasviri sunacak. Yapım, bilimkurgu, komedi ve drama türlerini bünyesinde buluşturuyor.

Apple’ın dijital yayın platformu Apple TV+, özellikle bilimkurgu türündeki yapımlarıyla dikkat çekiyor. Isaac Asimov’un The Foundation (Vakıf) uyarlaması, Dan Erickson imzalı Severance, Kore yapımı bilimkurgusu Dr. Brain derken platform gelecek anlatılarında önemli bir yer sahibi olmayı başardı.

Şimdi ise Apple, izleyiciye fütüristik bir deneyim vadeden Hello Tomorrow! için geri sayıma geçmiş durumda.

- Reklam -

Retro-fütüristik bir dünyada geçen dramatik dizi, teknolojinin şaşırtıcı seviyelere ulaştığı, ancak bir sonraki adımın daha da iddialı olduğu ütopik bir toplumu merkezine almasıyla öne çıkıyor: Ay’ı kolonileştirmek.

Hello Tomorrow! Dizi Fragman Apple TV Plus

Hello Tomorrow! dizisinden yayınlanan fragman, dizinin 1950’li yılları hatırlatan retro havasını ortaya koyuyor. Tanıtımda yüzen arabalar, köpeğinizi yürüyüşe çıkarak akıllı cihazlar, kendi kendini bağlayan kravatlar ve jetpack ile seyahat gibi birçok fütüristik unsur bulunuyor.

Hello Tomorrow! Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.)

Hello Tomorrow! dizisinin başrolünde The Morning Show ile Primetime Emmy kazanan Billy Crudup yer alıyor. Crudup’a eşlik edenler arasında Will Fitz, Jon Riddleberger, Hank Azaria, Dewshane Williams, Alison Pill, Haneefah Wood, Nicholas Pedant, Matthew Maher ve Jacki Weaver bulunuyor.

- Reklam -

Dizinin yaratıcılığını, Netflix’teki Bloodline’ın yazarları Amit Bhalla ve Lucas Jansen ikilisi üstleniyor. Dizinin senaristleri arasında Olivia Milch (Ocean’s Eight), Stephen Falk (Weeds), Wes Brown (Fear the Walking Dead), Walon Green (Law & Order: Criminal Intent), Hennah Squander (The Terminal List) ve Jiehae Park (Runaways) da bulunuyor.

Hello Tomorrow! Dizi Fragman Apple TV

Yönetmen koltuğunu ise Jonathan Entwistle (I Am Not Okay With This), Stacie Passon (The Serpent Queen) ve Ryan McFaul (Inside Amy Schumer) paylaşıyor.

Hello Tomorrow! dizisi ilk üç bölümüyle 17 Şubat 2023 tarihinde Apple TV+’taki yerini alacak. Yapımın kalan 7 bölümü, 7 Nisan’a dek haftalık olarak yayınlanacak.

Siz Hello Tomorrow! dizisinden yayınlanan fragmanı ve yapımın konusunu nasıl buldunuz? Yorumlarınızı her zaman olduğu gibi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca bizleri Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gossip Girl 3 Sezon İptal

HBO Max, 2 Sezonun Ardından Yeni “Gossip Girl” Dizisini İptal Etti

The Pale Blue Eye Filmi Gerçek mi - Edgar Allan Poe

Edgar Allan Poe’nun Gençliğine Alternatif Bir Bakış Getiren “The Pale Blue Eye” Filmi Gerçeğe Ne Kadar Uygun?